Labu laiku esmu lasījusi forumu. Beidzot saņēmos piereģistrēties, jo pati netieku ar šo problēmu galā un gribu dzirdēt viedokli no malas.
Pēdējos 3 mēnešus attiecībās iet kā pa kalniem. Iepazināmies internetā, tad bijām aatāluma attiecībās.Nesen sākām dzīvot kopā, un pirms trim mēnešiem uzzināju, ka attiecību pašā sākumā (pirms vēl bijām tikušies dzīvē, lai gan viss mūsu starpā bija ļoti nopietni - viņa vārdos) draugs vienā vakarā bija sarakstījies ar ex (sexting, nezinu kā tas ir latviski). Tad visu izrunājām, jutu, ka vairāk viņš vaino mani, jo es biju tā vainīgā un skatījos viņa telefonā...
Tad pirms mēneša atkal kaut kāda intuīcija pārņēma mani, lepna par to neesmu, bet kamēr viņš gulēja paskatījos viņa darba telefonā - atkal tas pats ar viņa bijušo, šoreiz jau laiku pēc pirmās tikšanās, kad jau viņš bija paspējis atzīties man mīlestībā. Atkal par to runājām, tajās 2 dienās izraudāju, manuprāt, 10 gadu normu. Atkal man bija sajūta, ka es esmu tā vainīgā, jo šīs man ir pirmās nopietnās attiecības, un es nezinu, kā tas ir, kad izšķiras, jo kādu laiku vēl esot jūtas vienam pret otru. Teica, ka tagad jūtu vairs neesot, tas esot bijis tikai vājš moments. Un tas bija 1,5 gada, un viņš teica - ka nav jēgas skatīties tik tālā pagātnē un viņš atzina, ka esot rīkojies stulbi, un par to vispār aizmirsis, kas man šķiet ir briesmīgi, jo kā var aizmirst, ka krāpj savu draudzeni :-| Neesmu to piedevusi, bet cenšos ar to sadzīvot, jo visādi citādi ir labi un gribu koncentēties uz nākotni, nevis pagātni, un tomēr tajā laikā bijām tajās attāluma attiecībās, kas nav viegli
Šodien vajadzēja atrast dokumentu, kas ir noglabāts ārējā cietajā diskā. Draugam tie ir vairāki un visi vienādi. Pirms atradu vajadzīgo dokumentu, redzēju, ka vienā no diskiem ir mape ar viņa ex vārdu. Iekšā tur bija gan kailbildes, gan arī video. Varētu jau paļauties uz viņa slikto atmiņu, bet redzēju, ka pēdējo reizi mape ir "modified" tieši pēc mūsu otrā strīda par to sexting. Es jau esmu nogurusi no visa šitā. Nesaprotu, kāpēc viņš to nav izdzēsis, ja redzēja, ka es gandrīz gribēju šķirties pēc pēdējās reizes.
Vai kāda var man dod padomu? (t)