Tā kā esmu, goda vārds, jau gandrīz depresijā domājot par tēmu "labs, uzticams darbinieks", man vispār nav bail krist Cosmo nežēlastībā saistībā ar šo visu, attiecīgi piedāvāju kādai no Cosmo dāmām (vai kungiem)
pieteikties pavāra/bufetnieka vakancei picērijā Rīgā (take-away tipa iestāde, bez galdiņiem)
ar algu 600 EUR "uz rokas".Galvenie darba uzdevumi: picu un uzkodu pagatavošana, darbs ar kasi un klientiem, tīrības uzturēšana darba vietā. Sīkāk par uzņēmumu un darba uzdevumiem pastāstīšu privāti, bet es vēlos brīdināt, ka pēc neskaitāmiem aplauzieniem vairs nemeklēju kādu, kurš "varbūt grib strādāt", slimo ar garo nagu slimību,nekad nav strādājis ēdināšanas uzņēmumā vai neatšķir šķiņķi no bekona. Atvainojiet par tiešumu, bet arī cilvēki ar vāju izpratni par personīgo higiēnu var droši nepieteikties, jo par tādām lietām pie mums neviens nekautrējas aizrādīt. Meklējam cilvēku, kam nav jāstāv blakus un jāuzmana, kādu, kas grib augt kopā ar mums, un ir gatavs strādāt savu mērķu sasniegšanai.
Ar darbinieku tiks slēgts darba līgums. VISA alga tiks maksāta oficiāli uz kontu, no visas tiks nomaksāti nodokļi (un ir ļoti skumji, ka valstī ir tāda situācija, ka tas daudz kur nav pašsaprotami, bet man vēl te jāpiemin, bet, nu, eh). Darba laiks - 5 dienas nedēļā, 9 h dienā. Svētdienas un svētku dienas, atskaitot 18. novembri, vienmēr būs brīvdienas. Par labi padarītu darbu prēmējam, ir bonusu sistēma, kas tiek aktivizēta pēc pārbaudes laika (1-3 mēneši, atkarībā no tā, kā sastrādāsimies).
Uzņēmums ir jauns un uzņēmumu vada jauni cilvēki. Esam ambiciozi un radoši, mums patīk strādāt un meklējam cilvēkus, kam pret dzīvi ir līdzīga attieksme kā mums, proti - you work hard, AND THEN you play hard, nevis otrādi. Vēlamies atrast ilglaicīgu darbinieku, kas kļūtu par kolēģi un draugu mums pašiem.
E-pastu CV iesūtīšanai, kā arī papildus info par to, kas esam, nodošu tiem/ām, kas par sevi PM būs uzrakstījuši/as vismaz 3 teikumus, kas mani pārliecinātu turpināt sarunu.
Tiem, kuriem šis viss nerada sajūsmu vai nav aktuāli darba meklējumi, tiek veltīts spacekaķis ar picu uz vinila atskaņotāja: