Sveikas! Varbūt, jūsuprāt, šeit uzplaiksnīs greizsirdības dzirksteles, bet, manuprāt, sevis cienošai sievietei šāda situācija būtu nepieņemama.
Manam puisim ir 2 māsas, un no bērnības viņi kopā turās bariņā, ieskaitot vēl vienu sievieti, kura māsām ir labākā draudzene, protams, arī puisim viņa ir draudzene.
Agrā jaunībā, pirms pāris gadiem manējais bija ar šo lēto sievieti pārgulējis (gadījuma sakars), un tas ir fakts, ko es nevaru pieņemt.
Labi! Pagātni es piedodu viņam, lai cik grūti to man ir pieņemt, bet ir problēma, ka šī pagātne, tā teikt, nebeidzas.
Šai blicei, kurā ietilpst mans vīrietis un viņa bijusī, ir feisbuka čata grupa, viņi regulāri sazinās, plāno kopīgas izklaides, stāsta visādus ikdienas sīkumus un jokojas. Kā arī mans draugs viņai vēl aizvien svētkos sūta sveicienus, uz visiem svētkiem pie viņas viņš tiek ielūgts. Attiecību sākumā pat devās pavadīt laiku kopā ar draugiem, tsk.bijušo, un bez manis, jo vnk bija randiņu periods.
Mīļās meitenes! Ko man iesākt?! Es nevaru saprast, vai tiešām man būtu vnk jāizindē tarakāni no galvas, vai reāli ir pamats izteikt neapmierinātību?
Attiecību sākumā jau viņam teicu, ka vēlos, lai viņš izbeidz kontaktēties ar viņu, jo man tās ir lielas ciešanas, bet viņš atteica, ka nekas man neatliek kā samierināties. Tagad vismaz mazāk ir tikšanās dzīvē, bet verbālais kontaksts zeļ un plaukst.
Vai uzstādīt ultimātu Beidz kontaktēties ar viņu un saglabā attiecības, vai arī skrien tusēt ar bijušo un pazaudē mani?
Ko jūs ieteiktu? Esmu izmisusi jau gadu, jo nekas īpaši nemainas šajā lietā.:'-(
Ps.atvainojos par gariem palagiem