Labrīt, dāmas! :) Kādi plāni šodienai jeb nedēłas nogalei kopumā? Ja Latvijā labs laiks, kjeriet pēdējo zelta rudeni, es to darīšu rīt un parīt, kamēr turās tuvu pie +20C (l) Izdevušos dienu!
Pie manis pretīgs laiks, līst līst un vēlreiz līst. Japiespiež sevi aiziet uz siltumnīcu un novakt pēdējos tomātus :/ bet man pat negribās durvis vērt valjā. Plus kakje pie sāna piespiedusies saldi čuč, arī nebūs priecīga mosties. Besīgs laiks un besīgs garastāvoklis.
Šoko, šaubu nav. Darbos ir pierādījis, ka ir vērts mesties kopā tai laulības dzīvē :D šaubu nav ne drusku (l) gadu atpakaļ būtu teikusi, ka es pa jaunu vel lai precētos :D
Mēs ar šoko varētu kopīgi aizdoties uz kādu armijnieku balli :-D . Man jau arī liekas, ka ne kopābūšanas laiks, ne vecums, ne citi rādītāji.. nav nekādi rādītāji :)) Galvenis, ka ir TĀ sajūta :-)
Labs vakars! Šodien mierīga sestdiena. Pasūtīju divas 10ml Origins maskas lookfantastic.com izmēģināšanai. Douglasā pērkot, par tādu summu varētu nopirkt tikai vienu. Patīk izdevīgi pirkumi 8-)
Hūūū... Kā es esmu pieēdusies asinsdesā un maduskūku , bet tas netraucē man uzgraust vēl āboļus. Mani nedrīkst laist grāmatnīcu tuvumā atkal patukšoju grāmatu plauktus un maciņu :-D
Labvakar! Ehh, kamēr citas te par precībām domā, es paspēju normāli pašopingot. Ārprāc, kas par dzīvo tupiksatiksmi pie t/c Alfas āra bezseguma stāvlaukumā. Kā kolhozā, labi, ka cilvēki izkāpa un paregulēja satiksmi.