Vai ja mēs mīlam, mēs vienmēr ilgojamies?Nē. :)
draugs vēlās visu to attiecību mīļumu un jaukumu, taču es no savas puses esmu tāda kā Dzelzs jaunava bez jūtām.Kā izpaužas tas viņa mīļums un jaukums un Tava it kā Dzelzs jaunavas bezjūtība?
viņš pēc savas dabas ir romantiķis. Vēlas randiņus, ziedus, sveces, dejas, bet tajā pašā laikā es esmu vēsa un atturīga.
viņš pēc savas dabas ir romantiķis. Vēlas randiņus, ziedus, sveces, dejasNu, ziedi, sveces un dejas ir jauki, bet daudz svarīgāk ir, ar kādu nodomu tiek dāvāti tie ziedi, sveces un dejas. Un kas viņam par nodomiem ar to ziedu dāvāšanu - to zini tikai Tu pati. ;) Katrā ziņā Tev nav jājūtas vainīgai par to, ka viņš ir tas, ka ir pret Tevi tik romantisks, bet Tu tāda vēsāka. :) Turklāt vīrietis ir tas, kas iekaro dāmas sirdi, tātad Tava atturība ir pat vēlama. ;) Mīlestība nozīmē arī to, ka pastāv arī cieņa - cieņa pret Tavu vēlmi pabūt pašai ar sevi slimošanas vai vienalga kādā citā laikā. 8) Brutāli lauzties Tavā privātajā un intīmajā teritorijā nav mīloša vīrieša cienīgi, vispār neviena vīrieša cienīgi - tā dara tikai vardarbīgi tirliņi acīmredzamām un ne tik acīmredzamām metodēm. ;) Tā ka Tev nav jājūtas vainīgai vai jāsāk apšaubīt savas jūtas pret viņu tikai tāpēc, ka esi atturīga Dzelzs jaunava. :) Ja attiecībās jūties komfortabli, kā te mini, tad visam vajadzētu būt kārtībā - attiecībās vajag būt labām un patīkamām sajūtām, ja vien Tevi nesaista vardarbīgu attiecību modelis. :-P ;)
sanāk ja mēs neilgojamies, tad varam aizmirst par šo cilvēku un dzīvot uz priekšuEs tā neteiktu. ;) Ja Tev ir patīkami viņu satikt, pat ja viņa nesatikšanas laikā Tu pēc viņa nemaz tā neilgojies, bet esi pašpietiekama meitene, kurai patīk pavadīt laiku arī tikai savā sabiedrībā, tad viss ir ok. :) Daudz bēdīgāk ar jūsu attiecībām būtu tad, ja Tu no viņa dzirdētu pārmetumus vai justu kādu citu nosodošu attieksmi par to, ka it kā neilgojies. ;)