Valsts saraujas. Trūks ap 35 tūkstošiem darbiniekudarbinieku jau tagad trukst. Maxima ,Rimi piem strada ar miljniem penu bet kadas algas? Vienkarsi nevelas maksat nevis nevar! Un jair vietas kur netrukst darbineku, bet vel rInda aiz durvim stav, jo LABAS ALGAS...
Neizskatās diez ko cerīgi. Man aktuāls kļūst nevis jautājums, vai braukt projām, bet gan - kad un uz kurieni. (t)
Neizskatās diez ko cerīgi. Man aktuāls kļūst nevis jautājums, vai braukt projām, bet gan - kad un uz kurieni.
ka brexits vismaz dažus aizbraukušos mudinās atgriezties.tikai iditus un bezdarbniekus parejie paliks tur vai brauks uz citu ES valsti. Kamer nebus algas ..minimala ka ctviet ES 1200 neka te nebus.
. Tagad tik daudzās darba vietās saka - nepatīk, ej prom. Nu jo saprot, ka darbu vajag, īpaši ja maksājot nodokļus. Aplokšņu darbus jau varnu vairs ta nesaka , tagad darbinieks palaz muti jo nav kas strada ! U jadarbu met pakal vidas jomas, tikai TA ALGA....ALGA ZEMAA
Aizbraucu jo kretinē kā valsts ierēdņi atklāti ņirgājas par tautu. Un tas ir redzams visur. Algas lielums tik ļoti nesatrauc kā viss idiotisms, kas Latvijā notiek.
Nupat dažas dienas atpakaļ LSM lasīju, ka valsts pārvaldē pilnīgi visiem pagājušajā gadā izmaksātas prēmijas; tās nav nekā īpaši jānopelna, vienkārši saņem katrs, jo valstij taču tik daudz naudas, ko vienkārši dalīt apkārt....
Un Rīgas dome izmaksāja prēmijas Barona ielas bardaka realizētājiem, jo nauda taču palika pāri.
LSM lasīju, ka valsts pārvaldē pilnīgi visiem pagājušajā gadā izmaksātas prēmijasDaudziem algas ir mazas, minimālā vai drusku virs, kas tur tāds, ka gada beigās iedod prēmiju? Kaut kādas 1/5 algas apmērā? Uzraksta tik ko tādu, lai aitām ir ko cepties.