Jā, velku arī zābakus! Un ne jau tāpēc, ka baigi salst, vienk ārā esmu diezgan daudz katru dienu, neskatoties uz laikapstākļiem, vilkt kurpītes šitādā lietū nebūtu baigi prātīgi, tādēļ lietainā laikā labprātāk izvēlos zābakus. Ja zinu, ka man būs jāmēro tikai ceļš no mašīnas līdz iekštelpām, tad velku kurpes (arī balerīnas to skaitā) vai paplānas kedas. Ja brīnumainā kārtā ārā ir sausāks, bet ir plānotas garās pastaigas, tad pārsvarā izvēlos salīdzinoši plānus sporta apavus.
Mēteli vēl no skapja neesmu izvilkusi, tādas ziemīgās pufaikas man vispār nav. Velku pārsvarā siltu jaku/džemperi+ādas imitācijas jaku+lakatiņu. Ļoti retos gadījumos - kad ir gan traks vējš, gan vēss, uzvelku paplānu kurtku, bet par pufaiku to īsti nevarētu saukt. BET cepure gan ir tas, ko es pārsvarā velku, jo man vienk patīk cepures un ļoooooti nepatīk nosalušas ausis. (t)
Citiem pastiprinātu uzmanību nepievēršu, bet man liekas pavisam normāli gan tie, kas vēl t-kreklos bizo, gan tie, kam tās pufaikas, tas taču ir skaidrs, ka nav visiem vienādi karsti/auksti. Man muļķīgi liekas tikai cacoties un skraidīt plānā apģērbā (piem, nevilkt cepuri uz salstošām ausīm, jo "nepatīk kā izskatās"), JA ir auksti, bet vienk negribas ģērbties siltāk...un vēl pēc pāris dienām puņķoties.