Arī attapās vēl viena, ka pļāpu nav. :D Jau prasīju, kur šodien ir. :D Labdien jau jāsaka! Rīt plānā kultūras pasākums, bet skatos skapī uz drēbēm, skatos ārā uz laiku, domāju, kā lai šo lietu savieno.
es lēnām turpinu strādāt. no vienas puses man patīk, ka ir ko darīt, no otras puses es stresoju, ka līdz galam vēl arvien neesmu sakārtojusi darba režīmu un apzinājusi visas problēmas (visu laiku kaut kas izlien). bet gan jau būs labi. :-) arī citās jomās ceru, ka problēmas pamazām atrisināsies
Čau! Fiziski sēžu darbā, bet domas lido. Visu laiku domas ir kaut kur mājās pie jaunās ģimenes locekles. (l) Diez ko kucēns var visu dienu viens pats sadarīt? Drošvien guļ, vai ne? Ir kādai pieredze ar kucēnu un atstāšanu vienu mājās? Ceru aiziet mājās un nenokrist no pārsteiguma... :-D
Es šodien ķeru vēl pēdējās gudrības pirms rītdienas eksāmena. Ceru ko vērtīgu vēl paspēt izlasīt. Ja nē, arī labi, ko tur daudz trakot. Vismaz priecē, ka laiks aiz loga katostrofāls; tādējādi nav žēl, ka visu dienu pa mājām pie rakstāmgalda plānots pavadīt :-)