Vispirms jau jāsāk ar to, ka jāpadomā kā pieaugušam cilvēkam. Ar visu mūsdienās pieejamo informāciju, tu vērsies forumā... Labi, ok.
Par vīzām - jau no 2009. gada no LV var ceļot bez vīzas. To arī vareja ieguglēt. Es pildīju info anketu internetā vētstniecības lapā, kuru pēc tam pārbauda, un dod Tev atbildi, ir apstiprinājums vai nē. Jautājumu tolaik bija daudz un konkrēti jautājumi, kapēc, kur brauc, kur paliec, (adresi vai viesnīcu utt). Pat kas ir tie cilvēki, ar ko tu brauc. Jāatbild ļoti konkrēti un godīgi. Piebildīšu, ka anketas apstiptinājums negarantē iebraukšanu, jo sēžoties reisā uz ASV, pirms iekāp lidmašīnā ir dzīvie jautājumi, kur cilvēks izlemj ielaist Tevi vai nē. Kā ir tagad, nezinu. Es lidoju 7 gadi atpakaļ. Esmu ceļojusi 2x uz ASV. Vienā no tām, vienu no maniem ceļabiedriem vienkārši neielaida. Mēs braucām apmācībās, un konkrēti zinājām, kas ko un kā. Vienkārši nebija pārliecības un neiepatikās.
Ja Tev tiešām jājautā, kur dabūt biļetes, es Tev iesaku nekur nebraukt, goda vārds. Precīzākas adreses...