un kur uz 2 dienam var aizlidot? Nu tas jau ari atkarigs no katras gimenes dzivesveida, mes vienmer esam celja, vienigais, ko mani berni varetu dabut ir kakis uz baterejam .
ja cilvēkam ir draugi, pazinjas, radi, kaiminji un mēle mutē- var visu sarunāt. Šogad esmu bijusi atvalinājumā 3 reizes- 5 nedēljas neesmu bijusi mājās, vēl viens atvalinājums priekšā. Un kakis dzīvs, pabarots un samīljots arī, kad mēs esam prom. Plus mēs dzīvojam laukos, kaiminji tālu, draugi visi pilsētā, bet nekad nav bijusi problēma sarunāt ar kādu lai katru dienu ieskrien pie mana kakja. Atvedu ko foršu no atvalinājuma vai pieskatu citiem suni, kad brauc prom. Dzīvnieks nav problēma, bet , protams, ja nav vēlmes un iespēju par dzīvnieku parūpēties, dzīvnieks nav jānjem.
.
Kolēge izdīca puisim suni, braucot mājās suns izvēmās, vinjai sākās histērija, vairs suni nevajag. Nākamajā dienā kamēr abi bija darbā, kucēns piečurāja uz grīdas. Meitene šokā! Nu ko, pārdeva to nabaga suni tālāk. Tagad vinja stāvoklī. Darbā visi smejas, nez, ko darīs, kad bērns apvemsies, atpakalj taču neiebāzīs ....bet nu tur tā meitene tāda jokaina, es ar šaubos, ka vinja spēs bērnam dibenu nomazgāt...