Es esmu uz vaksāciju bijusi tikai vienu reizi, vairāk intereses pēc, lai uzzinātu, vai šis liekā apmatojuma apkarošanas veids man ir piemērots. Sāpēja mēreni un izturami, taču gribu pavaicāt citām meitenēm jautājumu, par kuru, šķiet, neviena nekad nerunā - jums tiešām nesagādā diskomfortu tas, ka pirms vaksācijas tie matiņi ir jaataudzē un tātad vairākas dienas jāstaigā ar lieko apmatojumu?
Man pirms vaksācijas meistare teica, ka matiņi "jāatlaiž" divas nedēļas. Tā bija vasara, un pat karstā laikā nācās staigāt ar garajām biksēm, jo "zīmēties" ar spalvainām kājām negribējās. Tāpat, lai noslēptu ataugušos padušu matiņus, laivu braucienā bija jāaizmirst par peldkostīmu un īspiedurkņu maiciņām.
Esmu pieradusi ikdienā lietot skuvekli, man tas ir ērti, ātri un parocīgi, arī āda pie tā ir pieradusi, tāpēc nekādas pumpas nemetas, āda ir maiga un gluda. Protams, saprotu, ka vaksācija atvieglo šādas higiēnas rūpes ilgtermiņā, bet man ir tāda cilvēciska interese - pašām un/vai jūsu mīļotajiem vīriešiem nav grūti sadzīvot, ka tur periodiski ir tāds "pirmsvaksācijas mežiņš"?