Laiks, bet prieks tāpat, nebija (neizskatījās) viegli. :-D :-)
Zanjux, :-)
Kabačus varot arī saldēt, nezinu gan, ko pēc tam - sagriež kubiciņos, sadala maisiņos un tad vēlāk ņem ārā un gan jau to pašu sautējumu taisa. Var taisīt pildītās laiviņas, izgrebj un sapilda ar malto gaļu, tomātu un sieru pa virsu. Var sautējumu, kur pieliek, piemēram, kartupeli, gaļiņu un vēl ko kārojas. Var sacept tāpat kā karbonādes, apviļā miltos, var arī bez. Var kabaču pankūkas, sarīvē, pieliec ko gribas klāt, esmu likusi nedaudz burkāna, zaļumus un bija gardi, tik čakars taisot. Var marinēt, bet to nezinu kā. Jā - var redzēt, ka kabaču likvidēšanas jautājums arī bijis aktuāls. :D