Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

ziemas mētwlis ar kažokādas apkakli

10 gadi
Reitings 238
Reģ: 27.06.2014
Vai Rīgā tiešām ir neiespējami atrast klasiska piegriezuma, kvalitatīvu vilnas mēteli ar kažokādas (jenots, lapsa) apkakli?
Saprotu, ka daudzi zīmoli ir ateikušies no dabīgo kažokādu izmantošanas, bet nevēlos moralizēt.
Faux fur un poliesters neinteresē.
30.09.2017 23:06 |

Reitings 1335
Reģ: 24.04.2017
Nogalini jenotu un uzšuj pati.
30.09.2017 23:22 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es droši vien dotos ar vēlmi pie šuvējas.. kas arī darbojas ar kažokādu :)
30.09.2017 23:59 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Agrāk Barona ielā bija tāds veikals Bella Bicchi, tur bija perfekti klasiskā piegriezuma mēteļi, tai skaitā ar dabīgajām kažokādas apkaklēm. Pirms kādiem 2 gadiem tur laikoju vienkārši izcilu mēteli ar lapsādas apkakli, braucu laikot veselas 3 reizes, bet tomēr beigās nenopirku ētisku apsvērumu dēļ, nu nespēju es to izdarīt, bet neiedziļināšos nemaz, bez moralizēšanas, tiešām, - tas veikals Barona ielā ir ciet, bet varbūt kāda zina, vai Bella Bicchi nav pārcēlies uz kādu citu vietu? Tur bija perfekti mēteļi arī bez kažokādām, visādi. Vēl ar dabīgo kažokādu esmu redzējusi Alfā 2.stāvā netālu no Camel Active, pretī Chesteram, kā arī Dominā, šķiet, tajā galā kur CCC, 4F, Maya - ejas sākumā.
01.10.2017 00:16 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits