Nē, kāda jēga, lai nepaceltu un es justos vēl pazemotāka? Es mūsdienās neticu nekādiem "nesañēmu ziñu", "neredzēju", "aizmirsu atbildēt", "nebija laika" un tā tālāk. Visiem telefoni ir pieauguši pie sejasMulkibas, man darba tel vispar nnetiek lietots. Biezi sms izlasi tikai velu nakti uz rta pusi, un sakuma neatbildu. Nu tevi nost sitis vai, tacu pazvani nevis izdoma ko!
Nē, kāda jēga, lai nepaceltu un es justos vēl pazemotāka? Es mūsdienās neticu nekādiem "nesañēmu ziñu", "neredzēju", "aizmirsu atbildēt", "nebija laika" un tā tālāk. Visiem telefoni ir pieauguši pie sejas un, ja tu nesañem atbildi, tātad arī nesañemsi. Skarbi, bet patiesība.
Nē, nē, paldies par padomiem, bet, zinot viñu, ja neesmu sañēmusi atbildi - tur nav ko rakstīt jeb zvanīt, its over. Es jau dekādi pazīstu šo vīrieti un zinu uz ko viñš ir spējīgs, diemžēl. Drīzāk pastāv iespēja sañemt no viña ziñu pēc kādiem 7 mēnešiem, thats more like him.bet tu izradas visu zini. Un vel saki paldies ka no idiota viegli tiki valaa, dzer par to sampi.;-)
Pati esmu pārtraukusi attiecības bez paskaidrojumiem, jo ļoti labi zināju, ka mani patiesie aiziešanas argumenti tiks izmantoti pret mani, lai dabūtu mani atpakaļ un paildzinātu jau nolemtu attiecību agoniju.
Man viens mērkaķis arī gribēja vienkārši nozust, bet es uzstāju uz to,ka vajag izrunāt. Nu un izdevās... jo neziņa par to,kas un kāpēc ir drausmīga.