Izstāstīšu kā mums bija.
Mazajam arī devām Aptamil 1 un viņam arī bija tāda pati reakcija,bet viss pārējais bija ok, ne alerģiju nekas cits nebija. Visu laiku tikai bija tā "spiešana" un pat guļot varēja izdvest tādas skaņas, ka bail sametās un likās, ka bērns mokās. BET lieta tajā, ka viņš nesen piedzimis un organisms vēl tikai pie visa pierod, viņš vēl nemāk ne pakakāt, ne to gāzīti izlaist līdz ar to viss iekšā sakrājas.
Mēs arī skrējām mainīt maisījumu-jā spiešana beidzās, bet bērnam sākās alerģija(kas ļoti ilgu laiku vel pec tam turējās, neizpaudās uzreiz, bet attiecīgi pēc 3 nedēļām), mazais arī sāka aizvien mazāk ēst, kamēr beigās jau ar mokām tik barojām. Dēļ tā visa atkal mainījām, un ko bērns? Pirmo dienu, otro paēda un pēc tam atkal atteicās ēst, likās ka viss paliek aizvien trakāk un trakāk, bet pats galvenais jau ir, lai bērns paēd! Tad nu ar vīru sapratām, ka nē ir jāatgriežas pie Aptamila, kad sataisīju pirmo pudelīti un iedevu-viņām pat sejiņa pamainījās, izboza acis un sāka kāri ēst un beigās atkal bija mans laimīgais, omulīgais bebis un viss. Viņam jau tad bija palikuši 2 mēneši un nekādu problēmu ar vēderu nebija,jo bija izgājis cauri tam posmam, kad zarniņām ir jāpierod pie ēdiena pārstrādes. Mēs neizmantojām nekādus pilienus.
Līdz ar to es piekrītu, ka nevajag mainīt maisījumu, ja bērns ēd un ir tikai šī "problēma", jo tas, ka viņš viņu ĒD ir pats galvenais. Mums tagad 5 mēneši un viss kārtībā.
Pirmais es tev ieteiktu vienmēr pirms ēšanas nedaudz paturēt mazo uz puncīša, tālāk veic viņam "vingrinājumus", paņem kājiņas un viegli liec pie vēderiņa.(par šo var atrast i-netā un video kā to pareizi izdarīt). Mums visi puršķi skrēja ārā un mazajam bija daudz, daudz vieglāk.