Blondas matu krāsas uzturēšana

Reitings 11
Reģ: 26.08.2017
Apsveru domu kļūt blonda, mani interesē tieši tikšana galā ar matiem tad, kad tie jau ir blondi. Piemēram, saprotu, ja ir balināti mati, viņus jātonē vēlamajam tonim. Bet tonētājs ātri iziet, tad nav labāk vienkārši nokrāsot? Un, ja ir dzeltenīgi mati, dzeltenīgumu var noņemt ar tonētāju vai labāk ir violetie šampūni? Un vai tie ir tikai retām lietošanas reizēm vai var regulāri?
Tātad interesētu blondīņu matu kopšanas rutīna. :) gan jau muļķīgi jautājumi, bet tieši tāpēc arī gribās noskaidrot lietas uzreiz, lai pēc tam nav jābrīnās.
27.09.2017 20:07 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Ja ļotu lūst un šķeļas var pamēģināt karstās šķēres
28.09.2017 10:53 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Mani mati veidojas 3x vairāk nekā Tev, piedevām vēl ļoti nesmuki un haotiski. Varu iztaisnot ar fēnu, efekts ir OK, bet tikai uz 2, max. 4 stundām, pēc tam ir frizūra "aita". Tāpēc taisnoju.

Es ja minēju, ka tā bija manu matu "labā diena". :-D Man viņi arī lokojas un diezgan pie tam, tieši kā tev - nesmuki un haotiski. Teiksim, pie saknēm puslīdz taisni, tad kaut kādas dažas trakas čirkas pa vidu un gals atkal taisns... Un tā visa galva! Ne īsti taisni, ne īsti čirkaini...(t) Vienīgais labums - mati ir mīksti un paklausīgi, ja uztaisnoju, tad tā arī turās, līdz ar to pietiek ar fēnu un ķemmi (būtībā pat tikai ar fēnu jau kaut cik ok ir). Bet... mitrs laiks vai lietus, tad ir "čau!" - čirkas un pūkas, bet nu vismaz tad tādas smukas čirkas - visā matu garumā. Ja šādi būtu pēc katras matu mazgāšanas - neiebilstu. :-P
Ai... Rīt iešu uz frizētavu un griezīšu slīpo kare... Redzēs, vai raudāšu vai priecāšos... :-P Novēlu visās skaistus matus bez problēmām!;-)
28.09.2017 18:47 |

Reitings 1129
Reģ: 19.04.2015
Blondi mati ir liels darbs. Man ir tumši brūni mati ar silto toni. Mans blondais tonis ir silts un necenšos dabūt vēsu toni, jo man tas vienkārši nepiestāv, ja gribētu vēsi blondu, tad gan es noņemtos. Reizi 3-4 mēnešos friziere iebalina škipsnas, tādā veidā viss smuki saplūst ar ataugušajiem matiem un atkal varu ilgi neiet. Nav man blondas saknes, bet veidojas smuka pāreja pie saknēm, tādā veidā mati tiek mazāk bojāti balinot un neveidojas asa ataugušu matu līnija.
Šis te ir foršas tonējošās maskas, mati nepaliek sausi: http://frizetava.mozello.lv/kc-professional/
Variants B mājas apstākļiem un kad nekas nav pie rokas, ir Tonika vai Shwarzkopf (nemāku uzrakstīt pareizi :-D), bet tie sausina matus.
Lieku kokosriekstu eļļu, lai barotu. Svarīgi matus mitrināt, mitrināt un vēlreiz mitrināt, jāmeklē savi produkti, kas vislabāk derēs.
Nedrīkst izmantot eļļas, kuras ir ar toni, jo tās ietonē matus dzeltenus. Arī dzelžains ūdens iekrāso. Blondi mati Latvijā nav pateicīgs tonis, ja grib mitrinātus un ar vēsu toni, jo ūdens daudzās vietās slikts.
28.09.2017 19:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits