Tas liek domāt, ka mūsu tauta neizmirs nekad. Patiess stulbums ir bezgalīgs un nemirstīgs.
Xo ,xo -kāda starpība cik gadu viņam .? Tak ja pateiks cik ir ,atkal kaut ko jaunu murmuļos .
Anders un tevi tas krata ?
Kādai tad viņš mašīnai krāj, ja ārzemēs vairāki gadi jāstrādā? Tiešām tas ir tā vērts?
Anders, padomā! Meitenei ir 16. Puisim kaut kādi 20+, 3 gadus dzīvo ārzemēs un atbrauc uz LV 2x gadā un meitene ir sadomājusies ka viņiem ir nopietnas attiecības.
Pats amizantākais jau šajā ir tas, ka meitene saka, ka viņu krāpj, mēs cosmo tam piekrītam, bet meitene saka, ka nē nekrāpj viņu un neviens neko nesaprot iz dzīves ka visi puiši nav krāpēji, un nākamajā teikumā ka noteikti visu cosmo meiču puiši ir krāpēji.
Ak dievs, veiksmi ievilkt gultā manu vīrieti. Gribētos redzēt kā tu centies pavedināt
tā pat jūs tak VISU labāk zinat
Neķer kreņķi,ja ne es ,tad kāda cita ievilks gultā.
Beidz ,vīrieši tak kārumnieki .
Un ko darīt tiem, kuriem saldumi negaršo un ir pieraduši pie sāļa?
Man ir viņa paroles visur ,pat e pasta un vēl visādas,bet nelienu ,viņš gan manos profilos šad tad parakņājas .
Kauc cik privātums ar jātstāj ,itkā tā saka.
Pēc jūsu teiktā un pieredzētā,liekas kā jūs vispār varat uzticēties savām otrām pusītēm ,nu ar tādu attieksmi es domāju.