Varbūt "sacepos" ne par ko, bet vēlos pajautāt Jūsu viedokli - vai jums ir tā gadījies, un ja jā, vai šī tendence ir kaitinājusi?
Man ir kolēģe, strādā dažus mēnešus, ar kuru nez kāpēc ir kaut kāda iekšēja, emocionāla rīvēšanās, lai gan no malas to pat nepateiksi. Viņa to izrāda, mani uzrunājot ar "Londiņ", "Londucīt", "Londucīt mīļā", "Saulīt", "Saulīt mīļā", lai gan darba attiecības ir formālas un patiešām neesam nekādas draudzenes. Šķiet, ka tādējādi viņa mēģina uzskatāmi norādīt, ka viņas acīs esmu zemāka vai arī izpaust konkurenci.
Nesen, sākot strādāt pie pavisam jauna projekta, izveidojām atsevišķu watsup grupu, un tur, aiz gandrīz katra mana komentāra seko piekrītošs vai oponējošs izteikums ar manā virzienā veltītu jau iepriekšminēto uzrunu vai uzrunas grupu. Mani tas šausmīgi kaitina. Kā rīkoties? Negribu nolaisties līdz maza bērna līmenim un skaļi visu kolēģu priekšā pacelt šo tēmu, kā arī muļķīgi liekas par ko tādu viņu uzrunāt uz sarunu divatā... Varbūt izpūšu mušu no ziloņa?