BIJUŠĀS!

Reitings 148
Reģ: 06.10.2015
Čau visiem.
Situācija diezgan nelāga. Pilnībā nejauši (patiešām bez iepriekšēja nodoma), datora uzgāju drauga bildes no iepriekšējiem braucieniem, pasākumiem, kur viņš ir ar savām bijušajām. It kā nekas traks nebūtu, bet pāris bildes ir arī kailfoto un nu diezvai jelkad domātas plašākai apskatei...jutos diezgan nekā. Esam kopā vairāk kā divus gadus, un viss kas ir noticis bijis skaisti, esmu pārliecināta, ka nekādu jūtu pret citām nav. Ar savu attieksmi man ir parādijis, ka esmu viņa īstā un vienīgā, tāpēc arī nekad nesaskatīju vajadzību ložņāt pa viņa failiem.
Bet tagad esmu nedaudz uz pauzes... kāpēc tādas fotogrāfijas ir jāsaglabā? kam tad tu viņas taisies rādīt? teikt viņam, ka esmu ko tādu atradusi. diezgan nepatīkami...
kāds jūsu viedoklis? :-/
22.09.2017 15:56 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
macaw
Kāds šim sakars ar brīvdienu draudzeni?
Tu saproti, ka jūties apdraudēta savās pozīcjās dēļ bildes, jo nekas cits neliecina par problēmām? Izlasi vēlreiz - Tevi biedē bilde!
Ja Tu joprojām nesaproti, kas notiek tavā galviņā, tad tas ir tikai tāpēc, ka tava dzīves un attiecību pieredze ir nulles vērtībā...
22.09.2017 20:24 |

Reitings 148
Reģ: 06.10.2015
xenex jau iepriekš minēju, ka vidēji pirms mēneša viņš izrevidēja visus datora failus, lai varētu to pārinstilēt! ;)
22.09.2017 20:27 |

Reitings 289
Reģ: 14.08.2017
krikse1123, domāju, ka Tavam uztraukumam ir maz pamata;-) Protams, izrunājies. Bet tici man, ja arī visi (ne tikai 2, kuri sākumā pie tēmas pieturējās:-D) šī foruma vīrieši komentētu par tēmu, nevis par citiem komentāriem, tad viņu viedoklis pārsvarā būtu, ka tur nav nekā tāda, par ko būtu jāuztraucas - lielākā daļa vīriešu to tiešām uztver savādāk kā lielākā daļa sieviešu, tas nav nekas par ko iespringt, ja šim foto nav ierādīta kāda svarīga vieta, kā to norādījīja Daenerys1 un xanax.
22.09.2017 20:33 |

Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
Caloo, vistiešākais, piemērs, lai saprastu, kā attiekties pret savu partneri un kas tad ir tas principiālais jautājums, lai kas intīms vizuālā formā būtu tādā zelta vērtē, lai sāpinātu otru. Tavu nostāju var izlasīt jau kaismīgās atbildēs citur, tā kā visiem viss skaidrs, vari nepūlēties ar ciršanu virsū citiem.
22.09.2017 20:34 |

Reitings 3521
lielākā daļa vīriešu to tiešām uztver savādāk kā lielākā daļa sieviešu, tas nav nekas par ko iespringt, ja šim foto nav ierādīta kāda svarīga vieta

Kaut vai uztver mistiski citādāk, tātad nav par ko iespringt, tātad, ja uzduras šīm lietām pie tam trešā persona, tad likvidācijai arī nekādu problēmu nebūtu. Nu manam draugam šādas lietas toch nebūtu pieņemamas, laikam kaut kāds neriktīgs. :D
22.09.2017 20:39 |

Reitings 3267
macaw
Paskaidro konkrēti - kādas paralēles Tu savelc starpšīm 2 gadījumiem:
1. fotogrāfiju datorā un pilnīgi normālām attiecībām bez problēmām
2. pilnīgi normālām attiecībām bez problēmām kur čalis grib ieviest paralēli brīvdienu draudzeni
?????(t)
22.09.2017 20:40 |

Reitings 3267
Ai, vispār vari nepaskaidrot - es tak atkal kāpju uz tā paša grābekļa un diskutēju ar cilvēku pusaudža prātā.
22.09.2017 20:42 |

Reitings 3521
Caloo, pat i netaisījos, jo zinu, ka tas beigsies ar tavu vienīgo patiesību un lumpeņiem, kas domā citādāk. :D
22.09.2017 20:43 |

Reitings 3267
Loģiski, ka netaisījies, jo tas ir iespējams tikai tavā fantāziju pasaulītē. :D
22.09.2017 20:45 |

Reitings 3521
Palasi, mīļais caloo, Delfu rakstiņu, kā reiz atbilstoši būs tavam līmenim, sry, kur ir akcentēts arī tas, no tās draudzenes puses, par kuru nemaz nezinām, kā viss beidzies, kā palicis utt., tā kā nav jādomā tikai par sevi, ja esi attiecībās, bet kur nu, pāvi jau skaļi riesta laikā sauc:
Vācijas Augstākā tiesa otrdien pavēlējusi vīrietim iznīcināt bijušās sievas kailfoto un intīmos video, jo tie pārkāpj viņas tiesības uz privātumu, vēsta BBC.
Federālā tiesa norādīja, ka vīrietim, kurš ir fotogrāfs, nav tiesību saglabāt fotogrāfijas un video, pat ja viņš nedomā to visu publicēt. Sākotnēji sieviete esot piekritusi fotografēties un filmēties kaila, taču pēc attiecību beigām viņa vairs nevēlas, lai bijušā vīra īpašumā ir šīs bildes un video.
Tiesa izlēma, ka jebkuram ir tiesības izvēlēties, ar ko dalīties ar savu privāto informāciju. Tika norādīts, ja fotogrāfs saglabātu šīs bildes un video, tad viņam ir iespēja manipulēt ar savu bijušo sievu. Līdz ar to pēc attiecību beigām viņam vairs nav tiesību saglabāt intīmās bildes un video.
Vācijā vieni no stingrākajiem privātuma likumiem Eiropā.
22.09.2017 20:48 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
xenex

Nē, nē, xanax.
vidēji pirms mēneša viņš izrevidēja visus datora failus, lai varētu to pārinstilēt!

Iespējams mape, kurā bija plikbildes, bija iemaldījusies citā lielā mapē, kur viņš to varēja nepamanīt. A varbūt viņš banāli bija uztaisījis rezerves kopiju un pat nepasktījās ko viņš tur kopē.
22.09.2017 20:48 |

Reitings 289
macaw, nu labi, pakomentēšu drusciņ arī Tavu domu, kau gan, ja Tavam draugam tas nav pieņemams, tad īsti nesaprotu, par ko ir cepiens;-) - kā jau minēju lielākā daļa, tas nenozīmē visi...
Kaut vai uztver mistiski citādāk, tātad nav par ko iespringt, tātad, ja uzduras šīm lietām pie tam trešā persona, tad likvidācijai arī nekādu problēmu nebūtu.

Pieļauju, ka problēmu nebūtu, bet Tu jau redzi, ka pat sievietes te ir dažādas, nerunājot par tiem, kuri nav šajā forumā, un tici man, ļoti daudziem nepatīk, ka viņiem norāda, kas viņiem būtu vai nebūtu jādara. Ļoti iespējams, ka vienkārši problēma ir nevis izdzēšanā, bet tajā, kā tas tiek pasniegts - no tēmas: Tev nav svarīgs man viedoklis, bijušās jau vinmēr labākas u.t.t., u.t.pjr....
22.09.2017 20:50 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Es pat nenojaušu, kas ir manā datorā, lai gan esmu to gan kārtojusi, gan revidējusi. Es nezinu, es vienkārši spriežu pēc sevis, un, kad izšķiros no kāda, mana pirmā doma nav izdzēst pilnīgi visus pierādījumus, kas liecinātu, ka šis cilvēks ir bijis manā dzīvē. Tādēļ pilnīgi normāli, ka viņš par bilžu atrašanos datorā ir aizmirsis, un 2 gadu laikā nav tām uzgājis. Domāju, ka revidēšanā viņš nepārskatīja katru bildi. Tā kā es neredzu nekādu iemeslu taisīt brēku. Ja nu tas tik ļoti uztrauktu, tad viņam pajatātu kādēļ tās viņam ir datorā un skatītos ko atbildēs.
22.09.2017 20:51 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Macaw nedoma, ka varesi man braukat pa smadzenem ar savam mulkibam. Nejauc abolus ar ciekuriem.
22.09.2017 20:53 |

Reitings 3521
Rudens, es uzrakstīju, kā to pārrunātu, ja vajadzētu.
un tici man, ļoti daudziem nepatīk, ka viņiem norāda, kas viņiem būtu vai nebūtu jādara. Ļoti iespējams, ka vienkārši problēma ir nevis izdzēšanā, bet tajā, kā tas tiek pasniegts - no tēmas: Tev nav svarīgs man viedoklis, bijušās jau vinmēr labākas u.t.t., u.t.pjr....

Neko no tavām iedomām neminēju un neteiktu, ka ļoti daudzi, arī šeit tad pieturamies pie tā, ka kā kuram. Nekā tik drastiska te nav, tik tas, ka jārunā un jāpajautā, lai noskaidrotu situāciju, ne sāpi par to turētu un ļautu briest, bet kopīgi to atrisinātu. :-)
22.09.2017 20:54 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Man jau liekas, ka viss ok ar bijušo kailfoto un ko tik vēl ir pusaudžiem. Kad man bija 18-20 man tas liktos vienalga. Man bija drastiski citi uzskati. Daudz kas likās ļoti pieņemami. Tieši paliekot vecākai mainījās un to vairs neuzskatu par pieņemamu. Arī mans vīrietis nē. Nesaprotu kapēc jāpiemin, ka ja komentētu vīrieši , viņiem tas neliktos nekas sevišks. Nu looģiski, viņiem jau patīk plikas beibes un to tikai propogandēs, ka tas ir ok. Ja varētu, arī sānsoļus propogndētu kā piedodamu lietu. Nerunāju par tiem, kas uzskata, ka aizmirsās par tām bildēm un ja tā, tad nekā traka tur nav. Bet nu lielai daļai vīriešu tas neliekas normāli, manā paziņu lokā mazliet cita aina un vīrieši kā pusaudži nepieturās pie ex kailās miesas un kā tik vēl nē kā pie atmiņām vai trofejām.
22.09.2017 21:05 |

Reitings 289
macaw, protams, piekrītu:
Nekā tik drastiska te nav, tik tas, ka jārunā un jāpajautā, lai noskaidrotu situāciju, ne sāpi par to turētu un ļautu briest, bet kopīgi to atrisinātu.

Pajautāšana, bet pajautāšana tā bez liekām emocijām, bieži vien ir tas, ko ir diezgan grūti izdarīt, kaut gan tas visātrāk noved pie situācijas atrisināšanas. Vienkārši pajautāšana arī ir tas ko ieteiktu autorei, neiesaistot savus pieņēmumus, kas radušies citu pieņēmumu iespaidā:-).
22.09.2017 21:06 |

Reitings 289
NightSky, nu paaag!
Nesaprotu kapēc jāpiemin, ka ja komentētu vīrieši , viņiem tas neliktos nekas sevišks. Nu looģiski, viņiem jau patīk plikas beibes un to tikai propogandēs, ka tas ir ok. Ja varētu, arī sānsoļus propogndētu kā piedodamu lietu.

Nu loģiski, viņiem patīk, bet Tavam vīrietim un vīriešim Tev apkārt nē... Negribu saasināt situāciju, bet cik sapratu pēc Tava komentāra, doma Tavā citātā bija adresēta attiecībā uz visiem vīriešiem ( kau gan es pieminēju tikai lielāko daļu:-D)???
22.09.2017 21:25 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Nē, tas nebija domāts uz visiem vīriešiem. Doma bija, ka nu un ka vēl kaut kādi vīrieši iekomentēs, ka domā ka tas ir okay. Atkal ir vīrieši kuri tā nedomā. Takā kāda jēga no tā? Te jau meitene runā par to kā viņa jūtas par to un vispareizāk būtu noskaidrot sava vīrieša uzskatus.
22.09.2017 21:36 |

Reitings 116
Reģ: 11.03.2017
Es esmu ļooti impulsīva un to tā neatstātu. Man nekāda ex kailfoto glabāšana nešķiet normāla, tāpēc ļoti labi saprotu autori. Gaidu stāsta turpinājumu pēc jūsu sarunas :)
22.09.2017 21:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits