BIJUŠĀS!

Reitings 148
Reģ: 06.10.2015
Čau visiem.
Situācija diezgan nelāga. Pilnībā nejauši (patiešām bez iepriekšēja nodoma), datora uzgāju drauga bildes no iepriekšējiem braucieniem, pasākumiem, kur viņš ir ar savām bijušajām. It kā nekas traks nebūtu, bet pāris bildes ir arī kailfoto un nu diezvai jelkad domātas plašākai apskatei...jutos diezgan nekā. Esam kopā vairāk kā divus gadus, un viss kas ir noticis bijis skaisti, esmu pārliecināta, ka nekādu jūtu pret citām nav. Ar savu attieksmi man ir parādijis, ka esmu viņa īstā un vienīgā, tāpēc arī nekad nesaskatīju vajadzību ložņāt pa viņa failiem.
Bet tagad esmu nedaudz uz pauzes... kāpēc tādas fotogrāfijas ir jāsaglabā? kam tad tu viņas taisies rādīt? teikt viņam, ka esmu ko tādu atradusi. diezgan nepatīkami...
kāds jūsu viedoklis? :-/
22.09.2017 15:56 |

Reitings 148
Laiks par to gan esmu pārliecināta, ka nekā tāda, kontakta jau vairākus gadus nav..
22.09.2017 18:24 |

Reitings 321
Reģ: 20.09.2017
Nu, to jau tu nezini. Bet labi, netracināšu Tevi vēl vairāk :)
22.09.2017 18:31 |

Reitings 567
Reģ: 19.09.2017
Ir pari, kurus aizrauj sekss ar citiem. Varbut tas ir Jusu variants.
22.09.2017 18:35 |

Reitings 321
Var gadīties, ka viñiem šad un tad ir seksuāla rakstura sarakstes, nav jābūt katru dienu, varbūt reizi mēnesī, zinkā, lai iedotu mazu adrenalīnu, hence why kailfoto.
22.09.2017 19:03 |

Reitings 148
tādu šaubu īsti nav, katru vakaru un brīvdienas esam un visur ejam kopā, ir pieeja viņa telefonam jebkurā brīdī, arī, ja pienāk kāda ziņa, pasaka, lai paskatos, ja piem.ir otrā istabā. Šīs bildes ir kādus 4/5gadus vecas, bet fakts, ka viņas tur ir un ir saglabātas
22.09.2017 19:05 |

Reitings 321
Nu tad necel vētru ūdens glāzē. Viss ir kārtībā. Viñš tevi mīl un noteikti grib pavadīt visu atlikušo dzīvi kopā, bet šad un tad patīk pamasēt locekli, skatoties uz bijušo. Thats it.
22.09.2017 19:23 |

Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
Bet ja nopietni, šādas diskusijas ir bijušas, kur daži kaismīgi pastāvēja uz to, ka visi kailfoto ir baigā vērtība, atmiņas un ka tam ir jāpaliek šādā formā obligāti saglabātam. Lielākā daļa, tāpat kā es tomēr runātu, man tas absolūti nebūtu pieņemams. Jā, prātu nevar kontrolēt, bet šādām atliekām taustāmā formā, ja viss ir cauri uz visiem laikiem, nav jāpaliek, arī nedomāju, ka tā meitene gribētu, ka šādas bildes paliek un kādi citi/citas tās skatās. Ja viņam būtu problēmas tās izdzēst, es laikam būtu pārsteigta. Un diez vai ticētu ''upsī, aizmirsās, revidējot visu kompi, tieši šis paslīdēja garām''. Ja attiecības ir nopietnas, tad partnerim rūp otra domas un pats galvenais, kas šeit ir, sajūtas un emocijas, tādējādi, ja tiek izspiests un normāli paziņots, kas redzēts un ka tā nebūtu konkrētajam cilvēkam pieņemams un ka neredz arī iemeslu ko tādu cītīgi glabāt, aka mazbērniem, lai ir ko parādīt, kāda nu dzeivite bijuse, tad attiecīgi izrunātos, izskaidrotos un likvidētu. Un vienalga, skatās viņas tikai, neskatās, vēl ko fantazē ar tām bildēm, bet manā uzskatā nu nav plikas draudzenes jāglabā kā nez kāds svētums, lai tik no atmiņas neizzūd, jo bijusi daļa no dzīves, jo visiem ir pagātne, bet pagātnei nav paralēli jāpastāv un šādos mirkļos arī jāiejaucas jaunajās attiecībās. Tas post factum, apriori ir pagājis laiks un diez vai arī domās tiek nemitīgi pārcilātas šīs ainas, kas vēl vairāk tās padara par liekām.
22.09.2017 19:31 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Lauma, es esmu pieaudzis cilveks un man nav nevienam japamato kapec es glabaju kautkadas bildes. Kas vel nebus!?
22.09.2017 19:32 |

Reitings 7682
Bet man skiet, ka te parsvara cepas pusaudzi. Man tai vecuma ar bija savadak domasana. Pieagusa vecuma,domaju pavisam savadak un neviens man, pieaugusam cilvekam, nenoteiks ko un ka darit, kur nu vel pieprasit kautko dzest. Un mna nevinam nav nekas japaskaidro. Ta ir mana pagatne kura nav no manis atdalama. Vecuma gribesu skatities un priecaties, vabrut.
22.09.2017 19:34 |

Reitings 3521
Bet man skiet, ka te parsvara cepas pusaudzi.

''Good joke'', man atkal liekas, ka tikai pusaudzim var likties, ka te kāds baigi cepas. :D
22.09.2017 19:37 |

Reitings 7682
"Ja es cienu otru un otra viedokli, nekādu problēmu to izdarīt. "
Kapec par cienu pret otru tiek uzskatita piekapsanas un dzesana? Kapec ne tas ,ka otrs saprot un ciena otra velmi nedzest? Ja ir neparliecinatiba un kompleksi, ar to jatiek gala savadak.
22.09.2017 19:37 |

Reitings 148
Macaw parastis zem katra Tava vārda..
Beibe.Marta man gan tie pusaudžu gadi kādu laiku jau aiz muguras, bet katrs mēra pēc savas mērauklas un pieredzes..
22.09.2017 19:39 |

Reitings 148
Parakstos*
22.09.2017 19:40 |

Reitings 3521
Beibe.Marta, pārspīlējot - cienītu un pieņemtu, ja otrs gribētu ieviest brīvdienu draudzeni? Taču jāsaprot un jāpieņem otra vēlme! Vai tomēr kopīgās attiecības ir vērtība, kas ir augstāka par citu un arī otrs cilvēks ir viena no svarīgākajām personām dzīvē? Ja tā tev nebūtu problēma, nenozīmē, ka visām citām arī, nevajag braukt virsū autorei un sākt savu piesaukto pusaudžu cepienu.
krikse1123, mierīgi izrunājies, pastāsti, mēģini ne gluži tā ar nosodījumu, bet tiešām saprast un tad jau izklāsti savas izjūtas, gan jau nonāksiet pie rezultāta un sapratīs sajūtas, kas radušās. :-)
22.09.2017 19:45 |

Reitings 148
Mascaw paldies! Centīšos savākties, nesākt ironizēt :D un tad jau manīs :) vakars velkas, ātrāk gribu visu noskaidrot..
22.09.2017 19:47 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
macaw
Ja attiecības ir nopietnas, tad partnerim rūp otra domas un pats galvenais, kas šeit ir, sajūtas un emocijas

Cik burvīgi - kā izrādās tavā izpratnē šitais strādā tikai vienā virzienā. :D Tobiš attiecībā uz tavām sajūtām un emocijām.
-
Runājot par emocijām, ko izraisa vecas bildes, neskatoties uz to, ka nekas attiecībās neliecina par problēmām: a tā nav vnk apjautašanās, lai saprastu kāpēc viņas ir saglabātas, bet neskatoties ne uz ko tiek spiests uz izdzēšanu, tad ir skaidrs, ka savā emocionālajā attīstībā jūs pagaidām esat tikai nedaudz augstāk par pērtiķi. Ar ko arī apsveicu. :D
22.09.2017 20:07 |

Reitings 289
Reģ: 14.08.2017
Es arī laikam pievienošos Laiks viedoklim:
Nu, labāk lai ir izbijusi fiziska ķīmija nekā tagadēja emocionāla.

Vai bildes ar bijušajām svarīgos dzīves momentos vai kur abi skatās viens uz otru kā iemīlējušies trusīši vai viņa mammas 50 gadu jubileja, kur bijusī ir karalienes lomā dod mazāk vielas uztraukumam kā kailfoto? Īpaši vēl, ja kailfoto ir no tēmas - māksliniecisks:-D
Ja godīgi, mani vairāk dara uzmanīgu Tavs komentārs:
meitene, kas viņu tā nodevusi un esot teju gatavā ma*ta (pēc viņa stāstītā)

Vīrietis, kurš ciena sevi un savu sievieti, par bijušajām neizteiksies nievājoši - jā, var pasūdzēties, ka ir bijis visādi, bet ne nievājoši. Tēmas pieteikumā it kā var saprast, ka viss kārtībā, viņam uzticies u.t.t., bet iespējams kaut kur dziļi sirsniņā vēl nenoformulēta tā sajūta ir, ka negribētu, lai par Tevi pēc laika tā saka, līdz ar to jādomā, ka varbūt jūsu sarunas tēmai jābūt nedaudz citai - par cieņu pret Tevi kā sievieti un personību....
22.09.2017 20:13 |

Reitings 148
Rudens Par to runājot, ne gluži, viņš ne reizi nav viņu tā nosaucis, nevienu no savām bijušajām, vien, kad esam runājuši, teicis, kas tur īsti noticies, un tas ir tas, ko es izspriedu :D varbūt pa skaļu un skarbu, īpaši pēc redzētajā, bildēm :D Es vienkārši esmu nedaudz apstulbusi, jo no viņa to es pavisam negaidiju, nemūžam nenojaustu, kas tagad man šķiet skatīties uz visu nu jau bažīgi..:-/
22.09.2017 20:18 |

Reitings 3521
Caloo, tie ir kailfoto. Ja es domātu, ka man kaut kāda pagātnes drauga plikās bildes vajag saglabāt, jo nu tā ir baigā vērtība un šādā formā riktīgi svarīga daļa no manis un manas dzīves, bet man esošais draugs pastāstītu, kā jūtas, es izdzēstu, jo nu kur problēma?
Jau minēju piemēru par brīvdienu draudzeni - nu tad jau tas arī jāpieņem un ja nepatīk, tad esi pērtiķis, greizsirdīgs, neattīstīts un jāstrādā ar sevi. Tāpat neviens nespiež ar nazi pie rīkles, bet nav jāsēž, jāklusē un jācieš klusībā par redzēto, jo draugs tomēr ir tava otra pusīte, dzīvesbiedrs. Nu nav visiem vienas un tās pašas lietas pieņemamas un šāda izrunāšanās norāda uz tavu zemo spriešanas līmeni, pardon.
22.09.2017 20:19 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Es šeit neredzu nekādu problēmu. Cik ir redzēts cilvēkiem ir tendence haotiski glabāt mapes un failus savā datorā un vēlāk arī aizmirst par tām. Pavisam cita lieta būtu, ja Tavs puisis glabātu savu ex plikbildes uz desktopa mapē ar nosaukumu "Nekādā gadījumā nedzēst" un ik pa laikam vērtu vaļā šis bildes, lai uz tām palūrētu un paralēli "sistu kulakā".
22.09.2017 20:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits