krikse1123, skatos, ka kaut kāda situācijas attīstība ir un tiešām tas ir ļoti pozitīvi, ka Tev ir svarīgi to pārdomāt, galvenais pārdomājot koncentrējies uz savām sajūtām, nevis uz iedomātu aizvainojumu vai kā būtu jābūt pēc citu domām.
Man gan šī diskusija ir radījusi vēlmi padalīties ar vēl kādu situāciju savā dzīvē, kas, manuprāt, liek pārdomāt vai kailfoto ir lielākais ienaidnieks:-P. Var jau būt, ka te būtu tēma jaunai diskusijai, bet tad gan lai kāds met pirmo akmeni:-D:Man nesen ienācās viena bilde, kuru visdrīzāk nekad neizdzēsīšu. Zinu, ka mani to arī neviens nelūgs, jo bilde principā ir pilnīgi nevainīga, tādu varu ielikt arī FB - kolēģu kolektīvs nosūta watsapp apsveikumu kopējā uzņēmuma svinību dienā:-) Bet man īpaša, jo kolēģa (kurš st.c. ir tabu - sieva, bērni) skatiens, kas vērsts manā virzienā, man izsaka vairāk kā gribētos. Un ja šādu skatienu kādreiz nākotnē es redzēšu cita vīrieša acīs, tad tā bilde man nozīmēs vēl jo vairāk - ka neesmu padevusies un izturējusi, un sagaidījusi to, ko ieraugot to bildi pirmo reizi sajutu.
Tā kā arī lasot šajā diskusijā komentārus par to, ka ir o.k. turēt bildes no ceļojumiem ar fantastiskiem foniem:-D:-D:-D, tad man tomēr ir viela pārdomām, vai es esmu pilnīgi pārliecināta, ka tā bilde nav no reizes, kad viņš bildināja bijušo uz fantastiska kalnu fona un vai tur ir mazāk smeldzīgu atmiņu kā jebkurā kailfoto:-D