Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Piedot sev savas kļūdas

 
Reitings 579
Reģ: 09.04.2011
Laikapstākļiem atbilstošas pārdomas... Mums visiem zināms teiciens par nožēlu - labāk nožēlot izdarīto, nekā neizdarīto. Un tomēr...
Kā piedot sev izdarītās kļūdas? Kā pārvarēt to sajūtu, ka tomēr vajadzēja rīkoties citādāk, jo visticamāk tad iznākums būtu bijis labāks? (t)
18.09.2017 12:48 |
 
Reitings 238
Reģ: 23.07.2017
Es uz to skatos vienkārši. Tu katru reizi esi savā labākajā " es" būtībā. Katra "kļūda" ir apzināts tavas labākās būtības pieņemts lēmums. Labāku lēmumu tava apziņa nevarēja pieņemt, jo nav izaugusi vēl līdz tam. Tagad, attālināti skatoties uz situāciju, pēc laika, tava apziņa ir mainījusies -izaugusi, tāpēc, tev liekas, ka varēji darīt savādāk...bet patiesībā, nevarēji. Tu vienkārši esot tāds kā tagad, nonākot pagātnes situācijā rīkotos savādāk, bet esot pagātnes sev, nonākot pagātnes situācijā rīkojies tā kā uzskatīji par pareizu toreiz.
Tāpēc patiesībā nav ko sev piedot, pat ja tu būtu pieņēmusi "labāko" lēmumu, tas nedotu tev tādu domāšanu un iespēju /lietu/procesu novērtēšanas spējas, kādas tev ir pašlaik. Tavs "sliktais" lēmums ir mācība. Iemācījies tā vairs nerīkoties, ej tālāk un nepieļauj tās pašas kļūdas. :)
18.09.2017 13:48 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!