Meitenes,netipiska problēma. Nopirku džinsas,bet smird pēc,atvainojos,sūdiem. Tāda smalka robeža starp ķīmisku un sūda smaku. Tā smird neīstie krokši. Kad pirku,neko nejutu. Nu jau 2x ir mazgātas ar mīkstinātāja dubulto devu un smaka neiziet. Vai kādai tā bija un ko darīt? Vai veikals ņems pretī jau lietotu drēbi? Smaka ir tāda subjektīva lieta, tā nav izirusi vīle.Pateiks,ka neko nejūt un lieta izbeigta.
Es savas nopirku h&m, kad pirku neko tādu nejutu, bet tagad... Vairs nevelku, miskastē metamas, smird va vells cik drausmīgi, neteiktu, ka pēc sūdiem, bet ļoti nepatikami
Man ir tā bijis, ka ož pēc kaut kā nesaprotama (ne pēc s* gan), bet lai cik daudz arī nemazgātu, neizgāja tā smaka - un tieši tā, kolīdz sasila, tā sāka tā smaka parādīties. No tiem džinsiem man pa vīļu vietām uz ādas arī izsitumi pārādījās, tad nu pieņemu, ka vnk kkas audumā klāt, ko ārā neizdabūt, lai arī ko nedarītu.
Tieši šonedēļ New Look nopirku džinsa bikses, otrā dienā, kad uzvilku, sāku sajust dīvainu smaku, atnācu mājās, sapratu, ka reāli bikses tiešām smird tā, it kā kāds tās būtu pielicis :-D:-D:-D:-D neesmu mazgājusi, ceru, ka smaka izies.. :-|
Es terranovā nopirku džinsenes, kuras ļoooti smirdēja pēc ķīmijas, tādas kā krāsas vai lakas smaka. 2x izmazgāju 60grādos veļasmašīnā un smaka pazuda :-)
Kaut kā nav trāpijies. Tikai ar ko tas-(smird) būtu saistīts, ?-taupa uz materiālu taisot no s*** vai kaut kādiem "eko" materiāliem-?(kā piemŗam parastais benzīns un degviela no rapšiem kuras tvaiki esot ļoti kaitīgi), zobupasta arī no naftas.
Tā doma pa to:-D, kāda "sajūta" varētu būt uzzinot, ka piemēram drēbēm iespējams izejviela materiālam - bijuši dzīvnieku mēsli pārstrādāti un kad galā jau no tā sanāk pievienot drēbju materialiem sķiedras :-D tā ekonomējot.
drēbēm iespējams izejviela materiālam - bijuši dzīvnieku mēsli pārstrādāti
Starp citu, neko tur neieekonomētu, dzīvnieku mēsli ir ļooooti dārgs prieks. Kā tev šķiet, kāpēc visur izmanto minerālmēslus? Dzīvnieku mēsli jau nepārstrādāti ir ļoti dārgi, kur nu vēl tehnoloģiski apstrādāti līdz tādam stāvoklim, lai varētu iegūt šķiedras. Diemžēl to smirdēšanu rada ķimikālijas, nebrīnīšos, ja no naftas.
Uzreiz nāk prātā, benzītnaku burgeri un atsevišķi hotdogi, neminēšu kurā tankā, "sviests" ne maltītes, sintētiskums jūtams pat citreiz, kā ziepes :-D, sevišķi vienam hotgogam kurā pildījums zaļš, bet garša no kuras mazgātavs nāk nezinu.