Čau!:) Esmu nedaudz noskumusi, gribētos ar kādu par to visu parunāt..:-|Šodien daudz darba un vēl jāpamācās. Vakar visu plānoto izdarīju, tas vienīgais prieciņš.
marissa, man šķiet, ka tikai tad, ja ģimenes ārsts lieto e-veselību un arī iepriekšējie ārsti, pie kā esi bijusi, lieto e-veselību. Jo E-veselībā uzkrājas Tava slimnības vēsture un ārstu apmeklējumu vēsture.
Labrīt! Gulēts maz, jo vakar skatījos miesassargs ar Ryan Reinold. Bet neskatoties uz mazo laiku miegam, jūtos lieliski. Un ārā tik silts (l) Lai visām veiksmīgi!
Guten Morgen, piecēlos, neesmu pamodusies kā vienmēr, gandrīz visas svarīgās lietas aizmirsu mājās, labi, ka galvu neaizmirsu atstāt tur atpūsties. :-P
Labs rīts! Pa nakti īsti labi nevarēju pagulēt, jo diezgan gāza lietus, tāpēc šorīt pirmā darba stunda tāda pavisam miegaina. Bet toties gaiss no rīta bija tik svaigs un bija tik silts! Nevaru sagaidīt, kad koku lapas sāks krāsoties! :)
|-) Labrīt! Šodien kaķis man neļāva gulēt. Turpmāko mēnesi tieši kaķis noteiks cikos man celties :D Bet tik mīļi, ka ir, kas no rītiem mīksti pieglaužas (l) -- Sēžu darbā, priecājos par pēdējām dieniņām šeit :-) -- Šķiet, ka varētu būt drūma un lietaina diena :-/
man kaķene sākusi aizdomīgi labi uzvesties - vairs nebļaustās tik nenormāli no rītiem un iet kārtīgi uz kasti. Laikam vasara garām un viņai pārgāja besis par to, ka gribas iet ārā.
Labrīt! Lasu, ka gandrīz visām ir bijis maz miega. Man tai skaitā. Aizmigu plkst. 6:00 un pamodos jau 8:30. Tagad kafijoju (l) Vakar bija sekss ar labāko draugu. Vai to var atkārtot vai labāk atstāt kā gadījuma sakaru ilgās draudzības vēsturē un dzīvot tālāk it kā nekas nebūtu noticis?
TokyoDream, katrs kaķis ir savādāks. Mans ir nedaudz slimīgs, tāpēc ir miera mika un miegamice, ir ļoti dusmīgs, kad jāceļas. Iepriekšēja kaķene karājās aizkaros, plēsa tapetes, leca uz durvīm līdz deviņu gadu vecumam, bet gulēt deva.
Man tagad tik labrit, beidzot guleju ilgak,beidzot brivdiena,pat nesaprotu ko iesakt :-D Par kakiem runajot manai princesei beidzot savies kakju laiks,ta nu bauro dienu un nakti (t)