Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Tāpat vien

Reitings 34
Reģ: 12.04.2014
Labs vakars!
Rakstu ne īsti ar nolūku lūgt palīdzību, bet iespējams kāds/-a iespējams padalīsies savā pieredzē, padomā, ieteiks, kur meklēt padomu, vienkārši patērēs laiku, palasot kā citiem iet vai tml.
Nezināju, kurā tēmā iederētos mans raksts, bet laikam galvenokārt runa iet par attiecībām ar sevi un citiem.
Runa iet par jēgu visā, kad neredzi jēgu nekam, vēloties rast izeju bez izejā.
Ieskatam: Vēl joprojām nespēju saprast, ko vēlos karjeras ziņā, kādā virzienā, pabeidzu mācības augstskolā vienkārši mācīšanās pēc. Vairāk mācīties nespēju atļauties, jāstrādā pilnas slodzes darbs, neklātienē nesaskatu jēgu mācīties, uzņemties vēl vienu studiju kredītu. Darbā īsti nav veicies, aizgāju no darba, jo izlēmu, ka laikam beidzot ir jābūt pašcieņai pret sevi un nevajag sevi ļaut pazemot augstāk stāvošajiem, taču tālāk darba tirgū sevi neredzu, kaut vēlētos pašizaugsmi, arī domājot par nākotni, ka vēlētos stabilu darbu. Sēžu uz bezdarbniekiem, kūkoju, dzenu sevi depresijā, ik dienu uzklausu mammu, kura man borē prātu par bijušo draugu, ka jāiet meklēt darbs tajā jomā, kurā izstudēju. Labprāt, jā, izietu kursus, bet atkal finanses, ja nu neatrodu darbu laicīgi, būšu iztērējusi naudu un nebūs no kā dzīvot un tad es atkal atgriežos kūkošanā. Īsti hobiju man nav, laikam skatīties cv.lv portāla sludinājumus, kuros sevi neredzu, seriālus un kūkot.
Protams, kur nu bez attiecībām, esam kopā gadu, nav skaistākais mīlas stāsts, puisis nav no vienkāršākajiem, tā teikt ar lielu bijušo bagāžu un laikam ar tādu slavu, mazliet arī pievīlies, kad sākām tikties, pēc pāris mēnešiem uzgāju saraksti, kur bija sarakstījies ar citu meiteni, bija arī tikušies. Nez kā ir čalim rakstīt un sūtīt vienus un tos pašus pielikumus divām meitenēm? Tāpēc apakšā mazliet vilšanās un tāda kā otrās sajūta, nesanāca ar to, paliku es. Attiecībās nav iniciatīvas uz lietām un īsti arī sarunu. Nejūtos brīvi tajā ko daru un kā viņš uztvers, kaut gan zinu, ka viņam tā nav. Vienmēr ir tāda sajūta, ka tiek kkas slēpts, aizraušanās ar totalizātoriem, parādi un aizņēmumi, labi, kamēr man neprasa naudu, mani tas nesatrauc, bet tas ietekmē tādā ziņā, ka nespējam pat aiziet uz randiņu, kur nu vēl paceļot vai ko citu domāt par nākotni. Esmu tik daudz runājusi, ko vēlēto darīt kopā vai tml, bet liekas viņam tas neienteresē, ir egoists vai kas. Ja nav naudas, vai nespētu iekrāt, tad tā, lai arī pasaka, jēgas uzdot jautājumus nav, jo atbildes nekad nesaņemu. Reāli cilvēkiem mūsu vecumā ir mašīna vai stabils darbs. Liekas abi kopā esam nabagi bez izaugsmes un es vienkārši izdziestu kā cilvēks.
Lai nu kā, nespēju tikt galā ar savām emocijām un rast kādu risinājumu. Risinājums protams ir, iet meklēt darbu, strādāt, dzīve iet uz priekšu, varbūt tad nedomātu arī par attiecībām un likstām tajās. Neuztvert visu tik depresīvi, arī attiecību ziņā, bet nav jau tā, ka nav arī ikdienas strīdi vai mazās nesaprašanās un viss tikai kāpj un kāpj un neesmu cilvēks, kurš spēj palaist visu vaļā un nepieķerties. Nezinu kā justies laimīgi attiecībās, ja nevēlies pazaudēt cilvēku un, ja iespējams būtu gatavs palaist cilvēku, vai to nenožēlotu..
Paldies :-)
05.09.2017 23:10 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Ja jau prasi pieredzi...
.
No puiša, kurš ir atkarīgs no totalizatoriem (vai jebkā cita), eju prom neatskatoties. Un nekad neesmu to nožēlojusi - tieši otrādi, jo tādi lēmumi ir bijuši manā dzīvē vislabākie un jēdzīgākie. 8) :)
.
A par darbu un studijām.
Nu, vienmēr ir iespēja saprast, kas ir īstā joma un profesionālā vieta dzīvē. :) Atliek tik lūkot, kas tas ir. :) Un beigt klausīt mammu - Tev pašai sav galva uz pleciem. ;)
05.09.2017 23:55 |

Reitings 156
Reģ: 08.11.2016
es labprāt uzrakstītu komentu, bet man nav spēka
06.09.2017 00:11 |

Reitings 760
Reģ: 26.07.2017
Zinu, ka uzrakstīt ir viegli, bet reālā situācija piespēlē emocijas un egoismu, kas tik viegli neļauj atbrīvoties no nevēlamām attiecībām. Šķiet, ka jūs it kā esat pāris, bet tā pa īstam jūs nekas nevieno, neliek augt kopā. Tam jau dzīves biedrs domāts, lai būtu kāds, ar kuru dalīties pārdzīvojumos un augt kopā, veidot tā teikt savienību. Man šķiet, varu droši apgalvot, ka pēc 5 gadiem atskatīsies uz šīm attiecībām un nopriecāsies, ka tas ir pārciests. Es īsti nezinu, ko ieteikt karjeras un izglītības jautājumā. Vai atceries kāda biji pirms šīm attiecībām? Vai arī dzīvoji bez prieka un mērķiem? Atkarīgs arī no vecuma. Ticu, ka visiem apskaidrība par mērķiem dzīvē nenāk nemaz tik ātri. Citi sāk močīt tikai 25, citi, 30 un vairāk gados. Tava mamma arī galīgi nepalīz situācijai, tāda stresaina bakstīšana. Es, protams, saprotu, ka viņa grib, lai ātrāk nostājies uz kājām un ir grūti nebūt control frīkam, bet bakstīšana neko nepalīdzēs. Ja dzīvo viņas mājās, tad saprotams. Parasti jau tie lielākie bakstītāji ir tie, kuri paši dzīvē neko nav sasnieguši un pēdējo cerību uzveļ saviem bērniem.
06.09.2017 00:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits