Man vecākajai meitiņai jau pāri trim gadiem. Gadu baroju ar krūti, tad kaut kā absolūti nedomāju par tievēšanu, jo uzticējos, ka krūtsbarošana sakārtos vielmaiņu, turēs svaru normā utt., utjp. Bet tiklīdz beidzu barot, stabili uzēdos par kilogramiem vismaz septiņiem. Un it kā jau neko neveslīgu neēdu, normālas porcijas, nejau veča, bet nu tādas, ok. Daudz ar sīko staigāju, vakaros neriju, par čipšiem un saldumiem aizmirsu pavisam. Bet tas svars ne krītās, bet, maita, pat nāk klāt.
Diētas nekad nav bijis mans, jo nepatīk fantazēt par vakariņu gatavošanu darba laikā, ja ēdiens tāpat pliekans un tukšs. Reāli iedzen depresijā, vismaz mani. Un kaut kā pirms dažiem mēnešiem mamma uzsēdās uz Stokholmas diētas. Es smējos kā kutināta, bet nedēļas laikā viņai kādi 7kg nost (bet viņai bija vismaz 25kg, ko nomest). Goda vārds, neticēju tai mēsla diētai ne mata. Bet nu, ok, mamma nometa tādu daudzumu, ka es aizgāju uz viņu lapu un izpildīju to testu, 10Eur samaksājot par nabagu jau nekļūšu. Tests tāds jocīgs, bet interesants - http://ej.uz/h1v6 .
Maltītes sākumā sagādāja nelielu besi, bet es vairākas reizes ar viņiem sazvanījos un uztura speciāliste Liene pielāgoja maltītes manām vajadzībām (reāli negaršo olas, tāpēc man tās maltītēs nelika) un nedēļas laikā es nometu 4kg. Tagad jau otro mēnesi ēdu pēc plāna un 11kg esmu zaudējusi.
Sakat ko gribat, bet man palīdzēja tās maltītes un patīk, ka pretī dzīvs cilvēks, kam piezvanīt un reāli rūp, lai es ēstu labi, veselīgi, būtu apmierināta, bet tomēr tievētu. Iesaku ikvienai pamēģināt.