Jā, būtu bailes atklāties, negribētos ieraudzīt tēmu par sevi. Dažas lietotājas esmu atpazinusi, dažas atpazina mani, zinu, ka kolēģis lasa, ko rakstu. Netaisos zaudēt to pašu anonimitāti.:-D
Hmmm.... Būs jāmeklē labs fotogrāfs un steidzīgi jāpierakstas uz fotosesiju. Fotošopa retušu te viena meitene arī reiz piedāvāja, domāju, tur kaut kas varētu sanākt.
Ne gluži tā, ka būtu bail, bet negribētu atklāties. :D Šis ir anonīms forums, gribu savu anonimitāti saglabāt. :D Citas cosmo dāmas neatpazītu pēc izskata, tās, kurām sekoju instagramā, šeit pēc nika vairs neatpazīstu, jo gluži vienkārši necenšos iegaumēt, ka cosmo lietotāja x instagramā ir ar niku y, bet facebook viņu var atrast kā x y :D
Hmmm.... Būs jāmeklē labs fotogrāfs un steidzīgi jāpierakstas uz fotosesiju. Fotošopa retušu te viena meitene arī reiz piedāvāja, domāju, tur kaut kas varētu sanākt.
Es esmu atpazinusi tikai vienu lietotāju - uniquee, pateicoties kāzu beztēmai Facebook. Bet tas notika nejauši un tiešām pēc tā ko viņa rakstīja te un rakstīja tur, speciāli nevienu nemeklēju. Es pagaidām esmu vēl nevienam neatklāta un baigi netiecos pēc atpazīstamības.
Es esmu atpazinusi vai nejauši atradusi, balstoties uz kādā tēmā ierakstīto. Neviens taču neraksta tēmās abstraktas lietas, dažreiz piemin arī reālus faktus.
57days, ir redzēti gadījumi kad šīs piecas minūtes slavas pāraug mēroga diskusijās kur tiek apspriestas visādas nianses kuras ir manītas sociālajos tīklos. Nē paldies, es jūtos labi tāpat. :-D
Nu nez, es piem. vairs neatceros nevienu, kuras šeit bija iemestas, pat ne Rīdzinieci, kaut uz to brīdi apskatījos viņu FB. :D Laikam nearko īpašu neizcēlās. :)