Uz šo brīdi ikdienā tiek lietots:
Šampūns: Planeta Organica un visu tik nīstais ķīmiskais Head and Shoulders
Kondicionieris: Dr. Sante
Matu maska: Dr. Sante
Matu eļļa: nelietoju
Sejas krēms dienas/nakts: dienas diadermine 30 SPF, Lumene Aqua, arī acu krēms Lumene Agua, nakts - Altera bio-edelweiss, lietoju ļoti reti
Sejas maska: Eveline "Zaļā tēja", skinlitte zemeņu, šokolādes, māls, paštaisītas, lietoju reti, vidēji pāris reizes mēnesī.
Sejas tīrīšanas līdzekļi: Eveline kazas piens, 100 receptov krasoti, kaut kāds lētucis zemeņu - kumelīšu mazgāšanas krēms.
Kosmētikas noņēmējs: kaut kāds micilārais
BB krēms/tonālais: agrāk Nivea BB, Fit me, tagad nelietoju
Tonālā bāze: Essence, Olaz - dienas krems - bāze, lietoju ļoti reti
Skropstu tuša: Chanel, Bonjours, Avon kaut kāda zaļā kad gribās kaut ko interesantu
Lūpu krāsa/balzāms: lūpu krāsa Altera, balzāmi Isana, Neutrogena, Dzintars un vēl kaut kādi pa somu mētājas
Ķermeņa krēms,eļļa/...: Dzintars smiltsērkšķu, Isana šokolādes - ši, vēl kaut kādi, ieskaitot ar sauļošanas efektu.
Dušas želeja: Palmolive šokolādes vienīgā dušas želeja, ko pirku reizes 3 atkārtoti, parasti lietoju Stendrera ziepes.
Ķermeņa skrubis: Palmolive dušas želeja ar pilinga daļiņām, kaut kāda ūdenspuķe, stendera rudzupuķu skrubja ziepes, kafijas paštaisītais.
Smaržas: ikdienas Odriflame Volare Forever , smaržas lietoju reti
Sapratu, ka visi mani krājumi izņemot sausos šampūnus, kuri ir vairumā, man izmaksā laikam kādus eiro 40 - 50 pusgadā :)))) Esmu lēta sieviete :))))))