Man ir vairāki produkti, kurus lietoju praktiski katru dienu: sejas putas -ilgi bija Madara, tagad Missha, micelārais ūdens -jau atkārtoti pērku Vichy, pilnībā apmierina. Sejas un acu krēmi "on heavy duty" tagad man ir Smart antioxidants sērijas no Madara (jā, man patīk šis zīmols). Viņu toniks arī ilgi bija lietošanā, gribu kārtējo reizi nopirkt. Mans jaunais "top" produkts ir bb krēms no Missha, zinu, ka ne visiem patiks, jo ir pasmags, bet reāls fotošopa un blur efekts, poras vienkārši pazūd no sejas. Kur es biju agrāk, Missha jau sen ir Latvijā! Starp citu, viņu poru tīrošā maska ir labākais, kas ir mēģināts, ja neskaita sejas tīrīšanu pie kosmetologa. Saucas Super Aqua pore kling dual patch. ( tas ir off-topic no ikdienas produktiem)
Konsīleris no Clinique, iet mūžību. Tālāk pūderis, tagad Bourjois Healthy mix, ir labs, atkārtots pirkums, bet nākamo ņemšu caurspīdīgu. Matētais bronzeris no Artdeco nesen izgājušās vasaras kolekcijas, atsvaidzina skatu, bet nav uzkrītošs. Uzacis piekrāsoju ar ēnām no HD brows? Eye&brow palette, ļoti laba. Vaigu sārtums, skropstu tuša - neesmu atradusi īstos. Lūpu krāsas man patīk balzāmveidīgās, jaunākais un ļoti veiksmīgais pirkums ir no YSL tint-in-balm.