Dīvaini, tikko apskatīju sadaļu Cosmo Beauty Awards 2017 sadaļu un secināju, ka neesmu lietojusi nevienu no redzamajiem produktiem. Nezinu, ko domāt :D
Pasūtīju no Sleek viņu leģendāro Rose Gold vaigu sārtumu, kas skaitās Nars Orgasm dupe, bet tomēr nav īsti mans tonis. Ja kādai interesē, piedāvāšu par 4 EUR, vienreiz pamēģināts. http://www.sleekmakeup.com/eu/blush-rose-gold
Šodien sāku lietot Rituals Ayurveda roku krēmu. Patīkama smarža (lai gan šīs sērijas skrubja smarža mani nepārliecināja), kā arī patīkami barojoša konsistence. Rokas nepaliek taukainas. Man patīk :)
Šodien saņēmu sūtījumu - EVE LOM Radiant lift foundation SPF 15 un EVE LOM Radiance perfected tinted moisturiser SPF 15. Šobrīd ir labas atlaides. Pirmais iespaids ļoti labs, izskatās dabīgi, labi saplūst ar ādu, viegls segums, noteikti nebūs full coverage, bet tieši vēlējos vieglu tonālo krēmu/ mitrinātāju ikdienai.
This moment es lietoju, man ļoti patīk, man bija planiem matiem uz tendenci ātri taukoties, patika,ka ātri iesucas un nav smagi mati pēc tam. Arī ilgam laikam pietika, man uz diviem mēnešiem gandrīz pietika, ar balzamu knapi mēnesi izvilkt varēju:-D
BananaGod, es pati vēl neesmu mēģinājusi, jo pagaidām roka neceļas maksāt 4eur par vienreiz lietojamo masku, lai gan gribētos jau saprast, kā ir, kad viss uz sejas burbuļo :-D b šķiet, ka Elizabetei blogā bija atsauksme par bubble mask
BananaGod, garsigs_persiks, jā, man blogā ir atsauksme :) https://rigasmetro.wordpress.com/2017/08/09/worth-the-hype-skin-republic-burbulu-sejas-maska/ Vispār man maska patika, forši attīrīja ādu. Bet burbuļi ir tāds gimmick, kas īsti neko nedod, manuprāt. Kā viegla augļskābju maska darbojas ļoti labi, bet burbuļi - tīri šovam :-D Manā Instagram kontā @rigasmetroblogs ir arī video ar to, kā maska izskatās uz beigām, kad viss maksimāli saputojis.
drogas plauktos esmu pamanījusi slaveno bubble mask.Vai kāda ir izmēģinājusi šo brīnumu?
Izmēģināju. Godīgi sakot.... nekas īpašs. Nekādu baigo rezultātu nemanīju, jo noteikti jālieto vairākas reizes, bet kaut kā žēl 4eur maksāt par vienreiz lietojamo masku.