Palaižu ziņu starp draugiem un ģimenēm, ka man patīk sveces un tās var droši dāvināt, tā,ka nenākas pirkt, bet vispār var pirkt arī Jyskā vai Depo. Jā jā, es kad ieraudzīju, kad Rimi pārdod sveces uz svara, iesmēju, pirmo reizi ko tādu redzēju :-D
Man svecēs sanāk padaudz investēt.. pērku svečturiem Jensen sveces.. savukārt noskaņai izvēlos kaut ko smaržīgu trauciņā (lai netek).. pēdējo pirku no Rituals :)
Dobeles svecēs (Baltic Candles) ļoti bieži mēdz būt sveču izpārdošana (tieši veikalā pie ražotnes). Māsa vienreiz divas kastes sapirka un tiešām sveces ir ļoti skaistas nevis parastās "ploškas". Man pašai arī tika sadāvināts (l)
Tiesa gan, tajās dienās viss iet uz izķeršanu un jābrauc laicīgi :-D
queenofvelvet, es toreiz nopirku visus iepakojumus, kas bija veikalā. :D KB-9, no tādām interesantām smaržām bija tikai opijs, pārējās tādas ikdienišķākas - greipfrūts, plūmes, šokolāde, citronzāle, āboli ar kanēli utml. *** Ja kādam interesē, pirku šādas. :)
Man arī vai nu sadāvina, vai nu sapērku jebkurā veikalā, kur ieraugu, ka patīk. :D Es jau ar nepacietību gaidu to brīdi, kad uznāks vēlme aizdegt svecīti. (l) Pagaidām vēl neprasās.
Man patīk tikai smaržīgās sveces. Agrāk pirku greta.lv, bet tagad pārsvarā yankee sveces ārzemēs vai elkor veikalos. Patīk arī Elvi un Rimi nopērkamās bolsius stikla trauciņos (l) sveramās sveces un bez smaržas nepatīk
Patīk etsy.com eksperimentēt pērkot dažādas sveces, dažreiz izdodas ko pārsteidzošu un interesantu atrast :-D Bath bombs tur vēl riktīgi labas, tas tā off topic.