Sveikas! Tātad lai turpmāk es neveidotu vairāk tik daudz (~100 diskusijas par sūdzēšanos un kompleksošanu, es izdomāju visas savas problēmas uzrakstīt šeit, un varbūt Jūs varēsiet man dot padomus kā katru problēmu labot. Apsolu pēc tam vairāk diskusiju nebūs, līdz šim bija, jo nezināju ko un kā darīt, biju apjukusi.
* Man uz sejas ir neizskaidrojamas rētas, jo nezinu kur tās man ir radušās, jau vairākus gadus. Vai varat ieteikt pie kā ir jādodas lai tiktu no rētām pilnībā vaļā?
* Man pa visu ķermeni ( rokas, kājas, seja, kakls, mugura) ir jūrām ļoti daudz dzimumzīmju. Vai maz ir iespējams tikt vaļā pavisam no visām pie kāda speciālista? Un cik tas varētu maksāt, ja to tiešām ir daudz?(t)
* Man ir problēmas vēl ar sejas ādu, ka man veidojas pumpas nemitīgi. Bieži cenšos tikt vaļā - bet ilgi sanāk un ja tieku, pēc brīža uzrodas atkal un daudz. (pārsvarā starp uzacīm, un pieres daļu, kā arī uz deguna brīžiem un pie mutes. Ko darīt?
P.S. Citām vispār manā vecumā, kad paskatos neviena pumpa nav uz sejas, bet es izskatos pretīgi...
*Vēlos iegūt skaistu, veselīgu, spīdīgu , smuku bez pumpām utt sejas ādu- ko man darīt? Pie kā doties, ko pašai darīt? + Pašu ādu arī vis cauri ķermenim vēlos iegūt skaistu , veselīgu, spīdīgu smuku.
*Ja es ieliktu matos keratīnu( ka man katru dienu būtu) , dotos uz uzacu korekciju, pieliktu tādas tuvu dabīgajam skropstas vai es jau būtu skaistāka?