Kas tā par tendenci bāzt tos novazātos uggveidīgos apavus visur, kur par viņiem ir runa? Tā it kā tie būtu vienīgie apavi, kuri nonēsājas. Nevīžīgi cilvēki ir antireklāma jebkuriem apaviem un paši sev, bet pašiem apaviem ar to nav nekāda sakara.
Kurš gan nav redzējis sievieti, kura iet ar augstpapēdenēm ar nolūzušu papēdi vai vispār regulāri staigājam ar novazātiem papēžiem? Vai tāpēc visas augstpapēžu kurpes ierindojas starp apaviem, par kuriem šausminās?
Taču par gaumi - katram ir sava. Ja patīk, tad nēsā. Tāpat starp katriem 10 cilvēkiem atradīsies vismaz 8, kuriem UGG liekas kaut kas šausmīgs, neatkarīgi no tā vai viņi ir modē, jo uzskatīt, ka UGG ir kaut kas briesmīgs, ir bezmaz modes lieta visiem, kuri viņus nevelk.
Man Ugg liekas teju vienīgie gaumīgie+ērtie+siltie ziemas apavi. Citi ziemas apavi, manuprāt, ir vai nu tikai skaisti, vai nu tikai ērti un silti.
Es, piemēram, nekad neuzvilktu kājās šādus zābakus, ja vien nebūtu jābrien dziļi mežā, nakts pārgājienā un nebūtu nekā cita, ko uzvilkt.
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/81qmB4Pi62L._UL1500_.jpg
Taču starp tiem, kuriem nepatiks mani UGG, būs kāds, kurš pats vilks kaut ko šādu, kas man nepatīk.
Līdz ar to, nav ko bakstīt vienam uz otru ar pirkstu. Velc to, kas patīk un nedomā par citiem. :)