No vīrieša tas ļoti ir atkarīgs, man vienai draudzenei, aptuveni gadu atpakaļ piedzima meitiņa, draugs viss ko dara ir paucina uz rokām un viss, ne pamperu nomaina,ne vanna liek, neko. Reiz viņa aizgāja līdz veikalam 5min, draugs zvana, kur tik ilgi,bērns raud ,nāc mājās. Pat savu meitiņu nevar pamēģināt nomierināt, saka viņam nu paskaties vai pampers nav pilns, draugs ir un piebilda, tad tu nāc ātrāk un nomaini.
Vot tas ir briesmīgi, protams pirmo gadu mamma ir vairāk nepieciešama bērnam,bet draudzenei vispār traki, pat ēst kad gatavo, viņš nepalīdz , ja bērns sāk raudāt,tad viņš bļauj, mīļā bērns raud!
Bet ir draudzene kurai bērnam jau drīz 3, gadi būs,bet vviņa stāstīja,ka draugs ļoti palīdzēja, nevajadzēja pat lūgt, pats varēja pamperu nomainīt,ja mamma iegāja ātri dušā vai ēst gatavoja, un saka ja draugs nepalīdzētu viņa pat nezin kā tiktu galā.
Arī atkarīgs no mazuļa, ir nemierīgi un ir miera mikas:-).
Es jau ceru,ka būs mums mierīgs mazulis, drauga mamma saka,ka viņš bērnībā bija ideāls bērns , reti raudāja,labi gulēja:-D,jācer,ka būs tēta raksturs:-D:-D, es gan biju ļoti nemierīga un no mazākā trokšņa jau biju augšā:-D