Tas tiek iztulkots kā vai nu joks, vai arī, ka mēs nekur nebrauksim.
Tavs teksts - vai nu tā kā grib viņa, vai nekā. Tas jau pirmajā lapā.
Iespējams, ka viņa šo te uztver kā savdabīgu downshifting paveidu. Un pret to gan viņai ir izteikti negatīva attieksme.
Jau atkal pats pateici - viņas komforts augstāk par Tavu
Tad, kad runā ar sievu, Tu uzsvaru liec uz " man ir apnicis" vai tomēr uz veselību?
Uz "apnicis". Jo tā ir taisnība - reāli ir apnicis.
Uzsvars uz "apnicis"! Pats pateici - principa jautājums. Ja būtu patiešām apnicis, būtu sievai uzsvēris veselību, kas potenciālajā rakstā par Tavu nobraukšanu no ceļa viņu iekļautu kā bojā gājušu 19XX gadā dzimušu sievieti un bez liekiem kašķiem atkratijies no tās braukšanas vispār. Bet Tev vajag kašķi.
Un kas notiks, ja Tu burtiski vienkārši nekāpsi pie stūres? Nekāpsi un viss?
Kā kas? Būšu sliktais. Kā tagad.
Te Tu skaidri parādi sievas attieksmi pret to, ka Tu kaut ko nedari viņai pa prātam.
upurējies ģimenes labā, palikdams LV
Ā, Tavuprāt, tas tāds nebūtisks sīkums, vai ne? Ne jau zemenes lasīt man bija iespēja braukt...
Te lien ārā Tavs aizvainojums, ka nedabūji, ko gribēji, par to liecina piebilde.
Tevi pametīs, ja nevedīsi? Uzpūtīsies? Pēc laika nepieleks? Kur tieši ir tā milzīgā problēma, ka nevar sakomunicēt?
Visticamāk, būs līdzīgi kā toreiz, kad bija iespēja pamainīt skatu aiz loga - es to netaisos akceptēt un viss.
Te pats parādi, kā tad jūs pieņemat tos svarīgos lēmumus. Sieva piecērt ar kāju un izmāzē Tevi pa grīdu. Tāpēc viņa var aiziet no darba (Ko viņa gribēja), un Tev jāpaliek LV (Ko arī gribēja viņa).
Sieva būtu noteicēja ģimenē, ja viņas rīcībā būtu finansu sviras. Kuru viņai nav.

Šo biju palaidusi garām. Ko dod, ka finanses ir pie Tevis, ja viņa Tevi ar tām visām smērē pa grīdu, kā grib. Noteicējs ir tas, kuram vairāk piekāpjas. Tavā gadījumā - sieva. Nu, ko Tu viņai izdarīsi ar tām finansēm? Nedosi ēst? Pārstāsi maksāt rēķinus, līdz atslēgs elektrību? Neiedosi naudu ziemas zābakiem, lai staigā basām kājām? :-D Tas, ka nauda ir Tavā makā, Tev nepalīdz. :D
Cik ilgi?
Kā lai es to zinu? Uz principu līdz šim neesmu izgājis
Te Tu pats pasaki, ka vienmēr piekāpies. Tātad man taisnība - viss notiek pēc viņas prāta.
Tas, ko Tu nosauci, bija vienkārši kopsavilkums no šī te visa, kur skaidri parādās, kurš mājās noteicējs. Vēlme iet uz zoo ir vēlme, nevis nepieciešamība. Normālās attiecībās, iespēju robežās tiek apmierinātas abu pušu vēlmes, bet pēc visa, ko esi pateicis par savu sievu, izskatās, ka uz zoo Tu iesi tad, kad viņai būs attiecīgs garastāvoklis pašai turp doties, jebšu, ja pārnesam to uz aktuālo tēmu - Tavā vietā viņa nebrauks tik ilgi, cik ilgi vien spēsi pats to darīt. Tā nav demogoģija, tāda ir Tava ģimene, Tev tajā jādzīvo un nevēlēšanās saprast, ka problēma galīgi nav auto vadīšanā, bet iestrādātajā jautājumu risināšanas metodē, ko pēc gadiem mainīt ir faktiski neiespējami, Tev galīgi nepalīdzēs. Vari saukt manus komentārus par demogoģiju, man vienalga. Ne jau man obligāti būs jāsēžas pie stūres nākamajā reizē, kad būs ģimenes izbrauciens. Atteikšanās pieņemt realitāti vēl nav atrisinājusi nevienu problēmu un Tavu tāpat neatrisinās.
Apbrīnojami gan, ka Tava sieva, kas atteikusies no karjeras un ir daudz jaunāka par Tevi, ir vairāk kompetenta visos iespējamos jautājumos, kā Tu, kas viņai nodrošina maksimālus komforta apstākļus. Vai krekliņu jau esi iepircis?

P.S. Anekdoti es neiekopēju, es to ierakstīju ar roku. Man ir ļoti laba atmiņa un es neesmu slinka. :-P