Vai studijās tomēr nebūs, nepatīk tā teikt, bet inteliģentāki un motivētāki cilvēki, ar interesēm līdzīgām, kur tad sarunas raisītos un būtu tie draugi, paziņas
Vai tā nav iespēja iegūt abus, ja vēlas?
Tad kāda velna pēc Tu taisies studēt IT Latvijā?
Detaļu šķirošanā neredzu baigi vērtīgo pieredzi, turklāt, ja nauda nav vajadzīga. Nu vienīgi, lai saprastu, ka nevēlas tā pavadīt ilgu laiku un apzināties, ka grib tiekties uz ko augstāku.
Protams, tie ir veiksmes stāsti, bet tev ir visai kategoriska domāšana, kas ir saprotams, jo vēl neesi studējusi.
Augstāks, nu ne melnais darbs. Kāpēc, ja interesē joma, patīk, grib uz ārzemēm, kāpēc nestudēt tad tur? Kāpēc tā vietā ir šī strādnieka izvēle, nesaprotu.
Izvēlētos 1.variantu, jo man svarīga stabilitāte.
Man jautājums, ko Tu darīsi pēc 10 gadiem? Joprojām bez izglītības pārbaudīsi Porsche detaļas un dzīvosi ar 5 svešiem cilvēkiem?
Arī ārzemēs būs vieglāk atrast normālu darbu ar diplomu.
Tie paši IT speciālisti, interesanti, kuram būs lielāka priekšrocība - tādam, kurš pašmācības ceļā ir iemācījies daudzas programmēšanas valodas un saprot no šīs jomas daudz, bet viņam nav vēl izglītības, vai otrādi - studijas pabeidzis vāji kvalificēts speciālists, kurš no šīs jomas saprot visai maz?
bet nu cilvēks, kurš šo ir ieguvis, tomēr daudz ko saprot, ir gudrs, mērķtiecīgs, tādus cilvēkus vajag, vismaz man zināmos izgrābj uzreiz, vēl grib parakstīt līgumu uz noteiktu gadu skaitu, lai cits nepaņem.
Westpoint, nu pietiek īdēt, labs speciālists sev vietu atradīs, tas, kurš arī gribēs darīt, un būs viņam stabilitāte gan vienu, gan vairākus gadus. Tas, ka dažādiem cilvēkiem mūsdienās ir tie diplomi, nu tas nav jaunums - tas taču nenozīmē labāk uzreiz iet zemenes lasīt, a ja nu paveicas un tur strādās sapņu princis, kurš būs miljardiera mazdēls.Jaunietis, kas tikko pabeidzis augstskolu uzreiz neskaitās labs speciālists. Kultivē vien tālāk scenāriju, kur parasta dzīvē neko nesasniegusi meitene iedomājas, ka pelnījusi satikt miljardiera dēlu vai mazdēlu cerībā, ka nekas vairs nebūs jādara, un vēl pasaki, ka neesi materiāliste. :D
Jaunietis, kas tikko pabeidzis augstskolu uzreiz neskaitās labs speciālists. Kultivē vien tālāk scenāriju, kur parasta dzīvē neko nesasniegusi meitene iedomājas, ka pelnījusi satikt miljardiera dēlu vai mazdēlu cerībā, ka nekas vairs nebūs jādara, un vēl pasaki, ka neesi materiāliste.