Man asinīs tek kafija :D
Tas ir ne tikai dzēriens katrai dienai, bet ar to saistās arī mans hobijs. Kafija man ir ne tikai dzēriens, bet process.
Un tieši tāpēc esmu izlutināts kafijas dzērājs, vai drīzāk varētu teikt, ka zinu, ko gribu un kā tam jāgaršo - ārpus mājas vienmēr novērtēju, kā mana kafija tiks pagatavota, un kas to gatavos. Tāpēc pārsvarā dzeru tikai baltu kafiju (kafiju ar pienu), jo zinu, ka labam cappucino, kas ir mans mīļākais dzēriens, vajag ne tikai labu kafijas aparātu, bet arī meistaru, un abi ir reti kurās vietās.
Mājās gan es izbaudu kafijas garšu, ne kafiju kā dzērienu vai procesu. Ja godīgi, man garšo arī šķīstošā kafija tieši tās garšas dēļ. Dzeru gandrīz vai tikai baltu kafiju ar puskarotīti cukura. Dzeru arī aplietu malto kafiju ar pienu.
Darbā mums ir slikts kafijas automāts, bet iet ar kolēģiem pēc kafijas ir obligāts rituāls.
Kafija man patīk arī visur citur: desertos, saldumos un saldajos ēdienos. Nevarētu un negribētu iedomāties savu dzīvi bez kafijas, jo, ja es to nedzeru, tad gatavoju pati citiem :)