Ir daži momenti, kad it kā nenotiek nekas tāds wow, bet rodas asa sajūta, ka tieši šobrīd tu es dzīvs. Ka tā ir dzīve vistīrākajā tās izpausmē.
+++
* Vētra, man esot jūrā. Nē, nebija bail, bet daba it kā sajukusi prātā. Atceros, ka nevarēju tikt laukā, bet... tajā brīdī sajutos tik dzīva un tik liela vēlme dzīvot man nekad nav bijusi.
* Cilvēki un ar tiem saistītas emocijas. Gadījās, ka cilvēku sastapu tikai reizi dzīvē vai uz kādu īsu posmu dzīvē (ceļojumos, piemēram), bet ar šiem (abu dzimumu) cilvēkiem man saistās noteiktas siltās atmiņas, kuras ik pa laikam patinu atmiņā
* Pirmais skūpsts ar konkrētu cilvēku, par pirmo skūpstu kā tādu nav emociju, jo to es īsti neatceros.
* 31. decembra diena - saulaina, ļoti auksta, sausa, kādi -30 grādi, zilās debesis un sniegs smuki spīd kokos, ik pa laikam aizmetot sniegpārsliņas.. tik skaistu 31. decembra dienu es vairs neatceros, tas bija bērnībā un toreiz 31.12. man saistījies ar ko teju maģisku
* kad bijām mazākās, tad 31. decembra rītā ar mammu gājām pirkt visu nepieciešamo, kā arī mandarīnus. To bērnības mandarīnu garšu atceros joprojām
* Vecmammas mājas, viņas gatavotie ēdieni, viņas abi suņi, ar kuriem augām no bērnības. Kādu laiku atpakaļ, nostaļģijas vadītā, aizbraucu uz vecmammas māju, kur pagāja liela daļa manas bērnības, pastāvēju ceļa malā, paskatījos... daudz ko atcerējos, pārdomāju...