Ja godīgi, nerekomendēju pirkt neko no visiem šitiem neskaitāmajiem mazajiem/maz zināmajiem veikaliem. Pirmkārt, viņiem reti kad ir visas preces uz vietas un nākas ilgi gaidīt. Pie tam viņiem ir tendence piedāvāt un mēģināt pierunāt iegādāties dārgākas alternatīvas noskatītajai precei, ja tās nav noliktavā. Slikta apkalpošana, lēna piegāde, neatsaucīga komunikācija un gandrīz garantētas problēmas ar preces atgriešanu/garantijas remontu. Veikala nosaukumu vairs neatceros, bet reiz pasūtīju preci, pēc 3 dienām man zvana un saka esot jāgaida gandrīz 2 nedēļas, teicu, ka negaidīšu un atceļu pasūtījumu, bet čalis bez maz vai sāka lamāt mani, ka tā es nevarot darīt. Painformēju viņu par attiecīgo patērētāju tiesību likuma punktu un vajadzīgo preci pēc tam dabūju 220.lv par 5 eur dārgāk, bet vienas dienas laikā.
.
Nedomāju, ka tas ir pāris eiro ietaupījuma vērts. Ja kaut kas nepieciešams, pasūtu tikai no lielajiem veikaliem - 220.lv vai 1a.lv ir mani iecienītākie. Vai arī pērku no e-veikaliem, kam ir savas veikalu ķēdes - Elcor, Euronics, RD Electronics, PTA.