Varēt jau var, azliegts nav. Tas noteikti ir tāpat kā kviešu miltus pret citiem. Tikai garša gan mazliet, noteikti, atšķirsies (nu vismaz ar miltiem tā ir)...
Atkarībā kādam ēdienam? Piemēram, kraukšķīgā medus cāļa receptēs visur minēta kartupeļu ciete, bet es lietoju tikai kukurūzas, esmu izmēģinājusi ar abām un ar kukurūzas ir daudz labāk.
Nu cerams,ka būs labi, visu veikalu izstaigāju un kukurūzas cieti neatradu,tik kartupeļu. Tā nu lūk pus 10vakarā cepu bezē cepumus:-D, vismaz tā masa ko sakulu smaržo kā bezē cepumi:-D
Sanāca gardi, mans rādītājs ir draugs, viņam kā tādi bezē cepumi negaršo, šķiet pārāk sausi un saldi, bet apēdis vienu, nāca uz virtuvi ēst vēl ,beigās jau.7gb apēda, teica, ku labi, nē viss ,vairāk nedrīkst:-D