Sveikas :) Jau vairākus gadus katru mēnesi apmeklēju vaksācijas meistari un ar skuvekli tur neskāros klāt. Viss it kā bija labi, bet matiņi ieauga un diezgan daudz. Tad izlēmu, ka varbūt manai ādai vajag atelpu no vaksēšanās un nu jau kādu mēnesi skujos. Matiņi tāpat ieaug, bet mazāk. Es varētu turpināt lietot skuvekli, bet vienmēr sanāk sagriezties!! Kādas vēl ir alternatīvas? Kaut kādas skūšanās trimmeri? Vai tādus lietojat un vai rezultāts ir tā vērts, lai šādu ierīci iegādātos?:-/
Man sanāk sagriezties tikai pie tik tikko iegādāta skuvekļa, kuru izmantoju pirmo reizi. Nezinu kāpēc tā, bet pēc tam gan ir ok :) Zinu, ka daudzas lieto epilatoru, bet man šķiet, ka tās sāpes tur ir neizturamas (s)
TokyoDream Ar sāpēm vēl var sadzīvot, bet man personīgi no epilatora ļoti ieaug matiņi Nesaprotu, kāpēc, jo no vaksācijas neieaug - bet procesa būtība jau ir identiska.
Man pret sagriešanos ir diezgan barbariska metode, bet man ļoti labi der. Pēc dušas, kad āda jau mīkstāka palikusi, uzsmērēju skujamajā apvidū mazliet kokosriekstu eļļas, un tad skuju - skuveklis slīd pāri ādai, neko nesagriež, bet matiņus noskuj ideāli. Pēc tam noskalo ar tikai ūdeni, nav jālieto ne losjoni, ne kremi - āda ir perfekta. Skuveklis gan 10000000% jāmet ārā, bet nu vienreizīgie skuvekļi jau nemaz tik dārgi nav.
Azalea , skrubējos ar dušas cimdiņu, bet, jāatzīst, ka varētu to biežāk darīt. TokyoDream , es pameģināju arī epilatoru. Ārprāts! :-D Ieva294 , paldies par ieteikumu! Vaksējoties matiņi tiek rauti pa augšanas virzienam, tāpēc varbūt mazāk ieaug. Ar epilatoru sanāk izraut no visām pusēm.
Kāda man var izskaidrot kā tas darbojas? Es laikam esmu neriktīga, ka nemāku tos lietot :D Esmu vairākus izmantojusi, bet nekas nesanāk. Kādus krēmus vislabāk pirkt un kā tas process notiek? Kāds rezultāts?
Tu nopietni domāji, ka skujot Tev ieaugs mazāk? :D :D ieaugušos matiņus ar pinceti var izbakstīt. Pirms katras vaksēšanas noskrubējies AR LABU skrubi. Skūšanās ir briesmīgākais kas var būt,jeeeziņ. + ja matiņi tiešām ieaug tik ļoti, ej uz vaksāciju ar cukura vasku
Kāda man var izskaidrot kā tas darbojas? Es laikam esmu neriktīga, ka nemāku tos lietot Esmu vairākus izmantojusi, bet nekas nesanāk. Kādus krēmus vislabāk pirkt un kā tas process notiek? Kāds rezultāts?
Pirku tikai veet,bija ok.Vakseišens,protams,labāks :D
Hah. Kamēr lasīju diskusiju tikmēr jau piemirsu par bikini zonu. :-D Es depilācijas krēmu lietoju kājām, jo tur man problēmas ar ieaugušiem matiņiem. Lietojot krēmu man matiņi neieaug vispār. Lietošana: uzklāj krēmu uz 10 min un tad ar klāt esošo spatulu matiņus noņem.