Čau!
Man bija tik piesātinātas brīvdienas, ka šodien nereāls slinkums strādāt. Vakar atgriezos no Rīgas, un visu vakaru, nakti un joprojām līst. Izskatās, ka vasara oficiāli ir beigusies. Vakar biju Jūrmalā un pie reizes gribēju nopeldēties jūrā, bet bija diezgan apmācies un pavēss. Tā nu nebija lemts arī šogad.
Brīvdienās sanāca pabūt arī Cosmosa muzejā. Piekrītu viedoklim, ka darīt tur pa īstam nav ko un cena tiešām nav adekvāta, bet.. es to visu zināju un gāju, lai savām acīm ieraudzītu vienu konkrētu istabu + šo to vēl. Ja kāds iztēlojas ko citu un aizraujošāku, tad tiešām varētu būt vilšanās. Man tādas nebija iepriekšminētu iemeslu dēļ + nebija jāmaksā arī pilna cena, bet tāpat uzskatu, ka pat nav 6 EUR vērts.
Domāju, ko darīt šajās brīvdienās - neplānot neko un vienkārši atpūsties vai tomēr ko izdomāt, jo jau 2. septembrī, visticamāk, sestdienās atsāksies lekcijas un būs tikai 1 brīvdiena.. kā arī ļoti gaidu savu ceļojumu + domāju, vai decembrī uz Ziemassvētkiem vēlreiz neaizšaut uz Berlīni..