Uzskatu, ka tas ir pilnīgi normāli. Nenormāli šķiet tas, ka cilvēkiem patīk līst citu dzīvēs, nosodot vai nemitīgi uzdodot jautājumus par attiecību statusu vai bērnu neesamību.
Savulaik esmu bijusi gan veiksmīgās, gan ne tik veiksmīgās attiecībās. Bērnus nekad neesmu gribējusi. Tagad, savos 26 gados, esmu nonākusi pie secinājuma, ka nākotnē labprātāk sevi redzu vienu, nevis attiecībās. Protams, domas var mainīties tad, ja atradīšu īsto cilvēku, taču speciāli attiecības nemeklēju, bet, tā vietā, dzīvoju tikai sev. Man ļoti patīk vientulība, jo, esot viena, jūtos ļoti laimīga. Man patīk sajūta, ka jebkurā brīdī varu sakravāt koferi un doties pasaulē. Patīk sajūta, ka esmu neatkarīga un brīva. Protams, neizslēdzu iespēju, ka tad, ja reiz savā dzīvē atradīšu tikpat traku cilvēku, kāda esmu es pati, manas domas mainīsies, taču katrā ziņā neuzskatu, ka attiecību neesamība kaut kādā veidā padarītu cilvēku nepilnvērtīgāku. Galu galā, dzīve ir tikai viena un mums to vajadzētu nodzīvot tā, lai laimīgi būtu tieši mēs paši, nevis apkārtējie no malas!