Meitenes, man pēdējā laikā nenormāli krīt ārā mati. Pa visu grīdu un šausmīgi daudz, pat knapi pārlaižot ar roku pāri jau rokās paliek. Ko man darīt ? Lūdzu, jo es negribu palikt bez matiem:-O:-O:-O
Varbūt kalcijs trūkst, varbūt var pamēģināt ragu nagu vitamīnus, ja arī raudulīgums, plusā vai nu aukstas rokas, svara maiņa, nogurums, tad var pārbaudīt vairogdziedzeri.
... ne Krila eļļa ne gingko īsti neskaitās vitamīni, nedz arī minerālvielas. Varbūt piepērk iesākumam labu multivitamīnu un minerālu kompleksu. Reizēm izrunāties ar farmaceiti aptiekā arī nav slikta ideja.
Ja ir nepareizs uzturs, tad vitamīni arīdzan diez ko nepalīdzēs.8-) ** Nebūs jau tā, ka bez matiem paliksi, visticamāk, tu pārspīlē. ** no krāsošanas tas varētu būt vai vienkārši uz rudeni maini vilnu :D
viss būs labi;-), Daudziem tiešām uz rudeni vairāk sāk krist :D matu augšanai un stiprināšanai noderēs, kā 57days ieteica, vitamīni, nopērc kādu vit.kompleksu, kur ir folijskābe, B vit., kalcijs utt.
Korinte, tajos kalcija nav, citādi ir labi. Es šobrīd lietoju Vitiron, bet tur arī nav kalcija. No otras puses, Drogās ir garšīgi šķīstošie vitamīni ar kalciju, D un rabarberu garšu. Nav dārgi. Tos varētu papildus.
Man vismaz reizi gadā uznāk periods, kad šausmīgi krīt ārā mati. Zinu, ka tas ir nepilnvērtīga uztura dēļ un parasti iet roku rokā ar dzelzs trūkumu. Dzeru dzelzs preparātu, vitamīnus matiem, smērēju placentas ampulas un krišana apstājas. Pēc tam ātri un labi viss ataug.
Kaķis, vari lūdzu šeit vai caur pm padalīties ar nosaukumiem/firma , gan dzels prep. , gan tos vit matiem kurus lietoji un placentas apmulas kur var iegadaties?:-D
Pirms panikas vislabák vérsties pie tá paša ģimenes ārsta. Matkritis var parādīties saistībā ar stresu, arī pēc dzemdībām. Dažādi vielu trūkumi.. Cinks, dzelzs, olbaltumvielas, tas pats D vitamīns var būt saistīts ar matu izkrišanu. Tad vēl vairogdziedzera hormonu disbalanss, mazasinības, diabēts, reimatiskas kaites.. Ir arī zāles, kuru blakne ir pastiprināta matu izkrišana..
... ne Krila eļļa ne gingko īsti neskaitās vitamīni, nedz arī minerālvielas. Varbūt piepērk iesākumam labu multivitamīnu un minerālu kompleksu. Reizēm izrunāties ar farmaceiti aptiekā arī nav slikta ideja.
57days,Tad iznāk piemēram no tās Krill eļļas, ka to dzer nav pat jēgas? (līdz šim visu laiku domāju, ka tie ir reāli vitāmini), man pat no viņiem mazliet kādu brīdi ādas stāvoklis bija uzlabojies) Un to Gingko es dzēru, lai uzlabotu smadzeņu darbību (labākai atmiņai):-D
Vēl no Oriflame Wellnes man šodien atceļoja manis pasūtītais "antioksīdants"tas , kas bildē: To es domāju dzert lai āda uzlabotos, diez kāda jēga tam būs? :-/:-D