Ar pirmo puisi,ko dzīvoju kopā, ēst gatavošana man bija pēdējā vietā, viņam viss ko vajadzēja bija alus un ko uzskost. Pati ēdu tad maz, biju darbā paedusi un vakarā ēdu kādu maizīti ar sieru vai kādus salātus. Tā īsti nekad nebiju pati ko mēģinājusi pagatavot.Kad sāku dzīvot ar tagadējo draugu, pirmo tikai zupu uzvārīju, nu tad ar laiku skatījos receptes un mācījos . Tagad varu teikt,ka pamatprincipus kā pagatavot vienkāršus ēdienus ,es māku..draugs badā nesēdēs. Zupu uzvārīt māku, kartupeļus uzvārīt,uzcept ar, mērci kādu pagatavot ar, salātus ar, nu principā tādus klasiskus variantus.
Starpcitu kad pirmo reizi cepu pankūkas, visu pēc receptes darīju, cik miltu vajadzēja,tik bēru, olas, ūdeni,pienu,visu skatījos un kad cepu ,neviena pati pankūka nesanāca, domāju eh,nemāku es pat pankūkas uzcept.
Pēc kāda laika, izdomāju,ka nu jāpamēģina vēl un tad es visu pilnīgi uz dullo liku un kā pa brīnumu sanāca ar pirmo līdz pēdējai pankūkai:-D, kopš tās reizes pankūkas gatavoju uz dullo un šī tehnika nav mani pievīlusi:-D.