Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vecmāšu studijas

 
Reitings 112
Reģ: 21.06.2017
Labdien, septembrii uzsaakshu studijas vecmaashu programmaa R1MK. Mani intereseetu studiju gaita un literatuura ko studiju procesaa buus jaizmanto. Un ideaalaa gadiijumaa gribeetos zinaat kaads bija lekciju saraksts 1.kursam no ieprieksheejiem gadiem. Ja ir kaada meitene kas to ir studeejusi vai jau tikusi naakoshajos kursos, luudzu atsaucies. Buushu ljoti pateiciiga. ;)
15.08.2017 18:41 |
 
Reitings 3
Reģ: 20.07.2016
Nemācos par vecmāti, bet zinu šo to par šo koledžu precīzāk māszinībām. Lekciju saraksts mainās katru nedēļu, tātad neko nevar īsti ieplānot. Tas attiecas uz visām fakultātēm. Manā skatījumā tas neveido nekādu rutīnu, bet no sākuma ir grūti pie tā pierast.
20.08.2017 12:56 |
 
Reitings 112
Reģ: 21.06.2017
Zinu, ka taada prakse notiek citaas maaciibu iestaadees. Ja godiiigi tas man neliek izjust to ,ka maaciibas ir gana nopietnas un te nav runa par rutiinu. Jaavirzaas tachu buutu uz augstaaku liimeni , akadeemiskaaku. Bet tapat buus neskaidriibas un neizpratnes lekciju sarakstaa.... zheel ,ka nenotiek kaa augstskolaas, viss ir skaidri un gaishi. Pieredze protams man ir tikai par VFF LU, bet nu nedomaaju, ka citur ir kaa savaadaak. Protams varu kljuudiities. Bet nu tas kautkaa neliecina par nopietniibu. A prasiibas gan buus kaa kjirurgiem maacibu procesaa :D kautgan neapshaubu profesijas nopietniibu. Vienkarshi nav forshi ka prasa no tevis nez ko ,bet skaidriibu tajaa pashaa lekciju sarakstaa nevar ieviest... taas tikai ir manas personiskaas domas. Atvainojiet ja taas nesakriit ar juuseejaam.
20.08.2017 15:31 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits