Mīļās meitenes iesakiet kaut,ko tikko viss bija normaali/nu biju skaidraa,tagad iedzeeru 2 kokteiljus,parasti nedzeru vispaar,un man atkal sākas šitie viss laiks apkārt apstājas,sāc redzēt tikai mīkstos meiteņu dibentiņus šortiņos un kā krūtis šūpojās viņām ejot,un sāc peldēt atvērtu muti paliec,un tiko tiko viena taada garaam pagaaja tālāk pat paiet nevarēju apstajos skatījos kā viņa aiziet likās tulīt tulīt skriešu viņai jau pakaļ un runāšu kaut ko ar viņu nopietnu, aaaaa tik saldu dibentinju viņa bija...tur taadu apskaavienos dabuut,biksiites novilkt āāāāāā tāāāā gribāāāās meiteni,ko man darīt gaišā dienas laikā šītādam?kur es ņemu,lai to meiteni?kā viņu sarunāt gaišā dienas laikā?man jau vakardien šitas sākās,montonā iegaju bikses vienas piemērīt a tur pārdevēja apspīlētās bikses arī saldu dibentiņu bija,es uzvelku bikses man stāvēt sāk jau kā akmens ciets no tā,ka te jūtu apzinos blakus ir meitene ar zeķubiksēs iespīlētu dibentiņu UHH,un šī atnāk vel uzprasa kā bikses un es viņai parādīju un tur varēja redzēt ka caur man biksēm stāv,šī teica,ka labi izskatās piestāvot man:D tā gribas kādai biksītes šodien novilkt..uj es nezinu ko domāt meitenes vel ir tik lielas malaces un meistares māk tik patīkamas lietas ar savam lūpām:D:D Un nevar jau galvenais pieiet gaišā dienas laikā pieiet meitenei un lielām acīm atvērtu muti skatīties uz viņu un teikt-ja vien tu zinātu KĀ ES TEVI GRIBU!:-D:-D iesakat lūdzu kaut,ko es būšu ļoti pateicīgs