Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sarkangalvīte.

Reitings 514
Reģ: 04.03.2016
Sveikas!
Varbūt zināt, varat ieteikt labākos veidus kā no tumši violetiem matiem (gandrīz melniem) dabūt sarkanus, kādi ir bildē? Cik apmēram jārēķinās naudas ziņā, ja mati ir aptuveni līdz lāpstiņām. Varbūt kāda zin, var ieteikt. Man jau bija sarkani pirms tam, izdomājusi biju pamainīt,
bet tomēr sarkani ir mana krāsa, gribu tikt atpakaļ pie viņiem.
08.08.2017 20:14 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
To uzticētu tikai frizieris, būs baigi jābalina, pabojāsies mati. Manuprāt, izmaksas dārgi, nezinu, pie 100 eiro :D
15.08.2017 16:37 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Smuki!
Man bija pieredze tikai galiņu iekrāsošanā (ok, savi 15 cm tie varētu būt), bet bēdīga pieredze.. balināšanas rezultātā vienā pusē aplūza mati + pēc pāris mazgāšanas reizēm (tiešām 2-3) tonis kļuva blāvāks un pēc kādām 4-5 jau rižs, nesmuks.. kaut gan visu taisīju frizētavā, ar prof. līdzekļiem... tagad tikai ar skaudību noskatos, bet bildē ir vnk perfekti!
15.08.2017 16:41 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Vispirms izņemt krāsu, pēc tam ietonēt - mājas apstākļos noteikti nevajadzētu uzņemties kaut ko tik vērienīgu, tas var beigties tikai ar sabojātiem matiem un ne tuvu ne tādu rezultātu, kādu iedomājies. Iečeko FB Dana Korņilova, nebūs dārgi, būs smuki - es pie viņas regulāri eju, lai saglābj manas pašdarbības rezultātus. :-D
15.08.2017 17:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits