Es paņēmu palasīt šo grāmatu. Tiku līdz 50 lpp, galvenā varone Hollija liekas tāda maucīga, naiva un bezprātīga. Autors uzbūris tādu dīvainību pilnu tēlu.. Ja esat lasījušas, kā jums patika grāmata, Hollijas tēls?
Grāmata ir laba, bet filma lieliska (l) viena no manām mīļākajam! Galvenā varone, tik tiešām ir viegli naiva un patīkami gaisīga, bet tā kā es saskatu ar sevi līdzības, viņa man tiešām ļoti patīk.
Grāmatu lasījusi neesmu un filmu arī redzējusi neesmu. Ja ir tā kā apraksta diskusijas autore - tāds tēls man kaut kā simpātijas neizraisa. Nepatīk man dumjas, vieglpātīgas un vieglas uzvedības sievietes.
tadac vina nav,autorne smagi, smagi nesaprot telu. Jauns gaisigs skukis, mil visu skaisto un ir miligi naiva..vienkarsi loti jauna... katrs saprot pec savas samaitatibas pakapes.;-)
Esmu gan grāmatu lasījusi, gan filmu redzējusi. Hollija neliekas maucīga, it nemaz nē. Drīzāk, kā jau meitenes rakstīja, vieglprātīga, lidinās pa mākoņiem utt. :)
Hmmmmm. Es neesmu lasījusi grāmatu, vien filmu pāris reizes redzējusi, bet vienmēr ir licies, ka viņa - Hollija - varbūt ir gaisīga un mazliet vieglprātīga, vai drīzāk gaisīga un spontāna, bet viņa man nekad nav likusies dumja. Drīzāk .. izmanto to gaisīgumu un vieglprātīgumu, kā veidu, lai nebūtu jādomā par smagākām lietām dzīvē.
Esmu lasījusi grāmatu un redzējusi filmu. Filmu ar grāmatu vispār nevar salīdzināt, filmā Hollijas tēlu padarīja daudz masām pieņemamāku. Grāmatā viņa tiešām bija tāda, ko mūsdienās sauktu par eskorta meiteni, dzinās pēc naudas un labas dzīves. Man grāmatu lasīt tiešām bija depresīvi. Filmā, manuprāt, pilnīgi izbojāts grāmatas mesidžs - nu nav Hollijas tēls nekāda gaisīga meitene vai modas ikona. Izmisusi sieviete, kura cenšas izdzīvot drīzāk.