Viņš ir jūrnieks, ka darbā esot jāzvana? Viņam ir nenormāli gara darba diena? Kāpēc tu vispār gribi, lai viņš tev zvana no darba? Man ir tikai viens kolēģis, kurš darbā esot sazvanās ar sievu, man tas šķiet šausmīgi dīvaini, jo es darbā uzzinu, ka viņa sīkajiem ir jaunas zobu birstes ar mikimausiem, ka vecākā dēla grupiņas biedrs slimo ar bronhītu, ka būs jāatceļ viesošanās pie Kalniņiem, jo bērnudārzā ir koncerts. Kāpēc to visu nevar izrunāt mājās no rīta vai vakarā? :-D Mēs ar vīru vispār praktiski nesazvanāmies, ja nu vienīgi lai atrisinātu īsus jautājumus, piem., ka pa ceļam uz mājām jānopērk piens vai lai noskaidrotu, vai tajā un tajā datumā ir brīvs.
-
Man nav iebildumu, ka vīrs zvana saviem radiem, viņam ir viena māsīca, ar kuru vidējā telefonsaruna ilgst ap 40min, viņš nav baigais pļāpa, bet no tās māsīcas nevar tikt vaļā. Bieži gan nesazvanās. Man tās sarunas šķiet ļoti uzjautrinošas, vienmēr fonā klausos, kas jauns Viesītes avīzē, ko bērniem nopirkusi, kāda šogad gurķu raža.
-
Viss jau no telefonsarunu ilguma atkarīgs. Tagad gan sāku domāt, ka man laikam nepatiktu, ja vīrs atnāktu mājās un tā vietā, lai parunātos ar mani, 4 stundas pļāpātu ar mammu par to, vai es sautējumā lieku sviestu vai nē, vai gatavoju no liellopa gaļas vai no vistas, utt. :-D